۱۸ مهر ۱۴۰۵ - ۱۵:۲۰
افزایش ۴ برابری تخلیه و بارگیری کالاها از منطقه آزاد اینچه‌برون

افزایش ۴ برابری تخلیه و بارگیری کالاها از منطقه آزاد اینچه‌برون

مدیرکل صمت گلستان از افزایش چهار برابری ظرفیت تخلیه و بارگیری منطقه آزاد اینچه برون در یک سال گذشته خبر داد.

به گزارش بازار، فرهاد زارع امروز در مراسم‌ تجلیل از صادرکنندگان نمونه گلستان، با اشاره به ظرفیت‌های صادراتی استان و ضرورت حمایت از فعالان اقتصادی اظهارکرد: در فرآیند انتخاب صادرکنندگان برگزیده استان، پس از ثبت‌نام ۴۱ واحد تولیدی و بازرگانی و انجام استعلام‌های تخصصی، ۱۴ صادرکننده به‌عنوان برگزیده و شایسته تقدیر معرفی شدند.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گلستان بیان کرد: صادرات، امتداد نام ایران در جهان است و هر کالای ایرانی که با کیفیت و اعتبار به بازارهای جهانی راه پیدا می‌کند، بازتابی از توان ملی، فرهنگ کار و عزت ایرانی است.

وی افزود: امروز بیش از هر زمان دیگری به هموار کردن مسیر فعالیت بخش خصوصی نیاز داریم و وظیفه دستگاه‌های اجرایی است که در کنار فعالان اقتصادی قرار گیرند، موانع را شناسایی کنند و در حد امکان، فرآیندهای مرتبط با تولید و صادرات را تسهیل کنند.

زارع با تشریح روند انتخاب صادرکنندگان برگزیده استان بیان کرد: ثبت‌نام متقاضیان از اول شهریورماه آغاز شد و در این مرحله ۴۱ واحد تولیدی و بازرگانی در گروه‌های مختلف کالایی از جمله پتروشیمی، سلولزی، صنایع غذایی و لبنی، توتون، کشاورزی، نساجی و پوشاک، سیمان و سایر صنایع ثبت‌نام کردند.

وی ادامه داد: پس از دریافت استعلام‌های لازم از دفتر برنامه‌ریزی و پایش سازمان توسعه تجارت ایران، اداره کل امور استان‌ها و بانک توسعه صادرات، فرآیند ارزیابی انجام شد و در نهایت ۱۴ صادرکننده استان به‌عنوان صادرکنندگان برگزیده و شایسته تقدیر انتخاب شدند.

زارع از افزایش ظرفیت عملیاتی تخلیه و بارگیری منطقه آزاد استان از ۳۰۰ هزار تن به یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن خبر داد و این رشد را گامی مهم در توسعه زیرساخت‌های تجاری و تقویت توان صادراتی گلستان عنوان کرد. رشدی قابل توجه که بیانگر توسعه زیرساخت‌های تجاری و ارتقای توان عملیاتی منطقه آزاد گلستان است.

وی با اشاره به روند توسعه زیرساخت‌های تجاری استان افزود: تحقق این افزایش ظرفیت، حاصل مدیریت هماهنگ، برنامه‌ریزی هدفمند و اقدامات عملیاتی در مسیر تقویت زیرساخت‌های تجارت و حمل‌ونقل کالا است.

کد خبر: ۴۳۲٬۷۴۶

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha