۱۸ مهر ۱۴۰۵ - ۱۱:۳۴
پروژه شهرک تخصصی شیلاتی بهشهر کلید خورد

پروژه شهرک تخصصی شیلاتی بهشهر کلید خورد

مدیرکل شیلات مازندران از پیگیری گام نخست شهرک شیلاتی در اراضی شمال بهشهر خبر داد.

به گزارش بازار، نیما حسین‌زاده روز شنبه در گزارشی به خبرنگاران با اشاره به ظرفیت‌های مستعد شهرستان بهشهر برای توسعه فعالیت‌های شیلاتی اظهار کرد: راه‌اندازی شهرک تخصصی شیلاتی در اراضی شمال این شهرستان، به‌ویژه با تمرکز بر پرورش میگو، می‌تواند زمینه بهره‌برداری هدفمند از ظرفیت‌های منطقه و تقویت تولید آبزیان در مازندران را فراهم کند.

مدیرکل شیلات مازندران گفت: بررسی وضعیت اراضی، تأمین زیرساخت‌های مورد نیاز، الزامات فنی و تخصصی، نحوه همکاری دستگاه‌های مرتبط و ظرفیت‌های تأمین مالی و جذب سرمایه‌گذار، از موضوعات اصلی مورد بحث است.

حسین‌زاده با تأکید بر ضرورت تسریع در اجرای طرح خاطرنشان کرد: هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی و فراهم‌کردن بسترهای لازم برای سرمایه‌گذاری، نقش مهمی در پیشبرد پروژه‌های زیرساختی شیلات و بهره‌برداری از ظرفیت‌های بالقوه استان دارد.

وی توسعه شهرک‌های تخصصی شیلاتی را یکی از مسیرهای تقویت اقتصاد دریامحور دانست و تصریح کرد: اجرای این طرح می‌تواند علاوه بر افزایش ظرفیت تولید، زمینه ایجاد فرصت‌های شغلی جدید، جذب سرمایه‌های بخش خصوصی و رونق اقتصادی شهرستان بهشهر و مناطق پیرامونی را فراهم کند.

مدیرکل شیلات مازندران با اشاره به اهمیت توسعه پرورش میگو در برنامه‌های آبزی‌پروری استان گفت: بهره‌گیری اصولی از اراضی مستعد و توسعه زیرساخت‌های تخصصی، مستلزم رعایت ملاحظات فنی و زیست‌محیطی و همکاری مستمر دستگاه‌های مسئول است.

حسین‌زاده در پایان تأکید کرد: شیلات مازندران پیگیری طرح‌های زیرساختی و سرمایه‌گذاری در حوزه آبزی‌پروری، به‌ویژه پرورش میگو، را با هدف افزایش تولید، ارتقای ظرفیت‌های اقتصادی و استفاده بهینه از توانمندی‌های استان دنبال می‌کند و راه‌اندازی فاز نخست شهرک شیلاتی شمال بهشهر می‌تواند گامی مؤثر در تحقق این اهداف باشد.

کد خبر: ۴۳۲٬۶۸۷

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha