۱۵ مهر ۱۴۰۵ - ۱۵:۴۸
۸۵ هزار طرح اشتغال‌زایی بنیاد برکت در سال ۱۴۰۴
گزارشی از عملکرد بنیاد برکت ستاد اجرائی فرمان امام(ره) در حوزه اشتغال؛

۸۵ هزار طرح اشتغال‌زایی بنیاد برکت در سال ۱۴۰۴

بنیاد برکت ستاد اجرائی فرمان امام(ره) در سال ۱۴۰۴ با اجرای بیش از ۸۵ هزار طرح، در حوزه اشتغال‌زایی عملکرد قابل توجهی ثبت کرد.

به گزارش بازار، سال ۱۴۰۴، سالی متفاوت در مسیر توسعه اشتغال و توانمندسازی اقتصادی بنیاد برکت بود؛ سالی برای گسترش فرصت‌ها و ساختن آینده‌ای پایدار. در این سال، بنیاد برکت با اجرای بیش از ۸۵ هزار طرح اشتغال‌زایی، زمینه ایجاد حدود ۱۲۰ هزار فرصت شغلی را فراهم کرد.

از این میان، بیش از ۸۳ هزار طرح خرد و خانگی با پرداخت بیش از ۱۱ هزار میلیارد تومان تسهیلات و یک هزار و ۲۰۰ طرح کارگاهی و خانوادگی با حدود ۶۰۰ میلیارد تومان تسهیلات حمایت شدند.

کشاورزی، خدمات و صنعت سه محور اصلی اشتغال‌زایی بودند؛ به‌ترتیب با سهم ۴۰.۶، ۳۵.۳ و ۲۴.۲ درصد.

در این سال پنج زنجیره ملی در حوزه‌های محصولات گلخانه‌ای، گیاهان دارویی، پنبه، نوغانداری و میگو شکل گرفت.

بنیاد برکت همچنین از گروه‌های ویژه حمایت کرد؛ ۶۶۳ طرح دانش‌بنیان، ۳۲۹۴ طرح گلخانه‌ای، ۷۳۰۳ طرح شبکه‌های آبیاری، ۱۱۱۵طرح آبزی‌پروری، ۱۰۶۶۳ طرح نیروگاه خورشیدی، ۴۸۹۶ طرح زنان سرپرست خانوار، ۴۵۶ طرح زندانیان و خانواده‌های آنان و ۱۴۹۳ طرح افراد دارای معلولیت مورد حمایت قرار گرفت.

کد خبر: ۴۳۲٬۲۸۰

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha