۱۲ مهر ۱۴۰۵ - ۱۳:۳۲
۸۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات به واحدهای تولیدی بوشهر پرداخت شد

۸۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات به واحدهای تولیدی بوشهر پرداخت شد

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت بوشهر گفت: در یک سال اخیر ۸۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات از طریق بانک‌های عامل به واحدهای تولیدی این استان پرداخت شده است.

به گزارش بازار، نصرالله کشاورز روز یکشنبه در حاشیه بازدید از واحدهای تولیدی شهرک صنعتی بوشهر ۲ در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این تسهیلات از طریق بانک‌های ملی، صنعت و معدن، تجارت، صادرات و ملت به واحدهای تولیدی استان بوشهر اختصاص یافته است.

وی افزود: بخشی از این تسهیلات در قالب مصوبات سفر رئیس‌جمهور پرداخت شد که ۳۳ واحد تولیدی از این منابع بهره‌مند شدند و در قالب تبصره ۱۸ نیز ۲۲ واحد تولیدی تسهیلات دریافت کردند.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر ادامه داد: در زمان حاضر واحدهای تولیدی دیگری نیز در نوبت دریافت تسهیلات قرار دارند که نیازهای آنها در کارگروه اقتصادی بررسی و پس از تصویب، مدارک و مستندات لازم برای پرداخت تسهیلات در اختیار بانک‌های عامل قرار گرفته است.

کشاورز گفت: وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز برای تامین نقدینگی و سرمایه در گردش واحدهای تولیدی، هماهنگی‌هایی با بانک مرکزی انجام داده و پیگیری‌ها برای اختصاص منابع حمایتی به واحدهای تولیدی ادامه دارد.

وی بیان کرد: با توجه به شرایط اقتصادی کشور، تک‌نرخی شدن ارز و آثار ناشی از دو جنگ تحمیلی اخیر، گردش مالی و نقدینگی برخی واحدهای تولیدی کاهش یافته است و از این رو تامین سرمایه در گردش و نقدینگی آنها از اولویت‌های مهم است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر افزود: در کنار تامین مالی، تامین مواد اولیه و فروش محصولات تولیدی نیز از مهم‌ترین مسائل واحدهای صنعتی استان بوشهر است که در بازدیدهای میدانی مورد بررسی قرار می‌گیرد.

وی گفت: با توجه به محدودیت‌های ایجادشده در واردات مواد اولیه، برای موادی که در داخل تولید می‌شوند با شرکت‌های تولیدکننده، دفاتر تخصصی وزارت صنعت، معدن و تجارت و استان‌های محل تولید هماهنگی می‌شود و برای مواد اولیه وارداتی نیز مسیرهای جایگزین و کم‌هزینه‌تر تامین، مورد بررسی قرار می‌گیرد.

کشاورز ادامه داد: تلاش می‌شود با حضور تیم‌های تخصصی در بازدید از واحدهای تولیدی، مسائل و مشکلات احصا و برای رفع آنها راهکار ارائه شود.

وی با اشاره به اختصاص پنجشنبه‌های هرهفته به بازدید از واحدهای صنعتی اظهار کرد: مقرر شده‌است پنجشنبه‌ها به بازدید از واحدهای تولیدی استان اختصاص یابد تا ضمن آشنایی با روند فعالیت واحدها، مسائل و مشکلات آنها به صورت مستقیم بررسی و پیگیری شود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر یکی دیگر از محورهای مهم را فروش محصولات عنوان کرد و گفت: موضوع عرضه محصولات در بازارهای داخلی و خارجی نیز در بازدیدها و نشست‌های تخصصی دنبال می‌شود و در این زمینه ظرفیت بازارهای صادراتی از جمله بازار روسیه مورد بررسی قرار گرفته است.

کد خبر: ۴۳۱٬۶۴۳

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha