۹ مهر ۱۴۰۵ - ۲۰:۲۶
آیا رالی بیت کوین در آبان متوقف می‌شود؟ یک الگوی تاریخی هشدار می‌دهد

آیا رالی بیت کوین در آبان متوقف می‌شود؟ یک الگوی تاریخی هشدار می‌دهد

بیت‌کوین طی سه ماه گذشته حدود ۴۲ درصد رشد کرده و از جولای در روند صعودی بوده، اما یک الگوی تاریخی نشان می‌دهد این روند ممکن است در اوایل نوامبر با آزمونی جدی روبه‌رو شود.

به گزارش بازار، بیت کوین طی سه ماه گذشته حدود ۴۲ درصد رشد کرده و از ماه جولای در یک روند صعودی قرار داشته است. با این وجود، یک الگوی تاریخی نشان می‌دهد که این روند ممکن است در اوایل نوامبر با یک آزمون جدی روبه‌رو شود.

انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا قرار است ۳ نوامبر (۱۲ آبان ماه) برگزار شود و بررسی عملکرد بیت کوین پس از دوره‌های قبلی این انتخابات، سابقه چندان خوبی را نشان نمی‌دهد.

علی مارتینز (Ali Martinez)، تحلیلگر بازار ارزهای دیجیتال، با بررسی چهار انتخابات میان‌دوره‌ای گذشته آمریکا اعلام کرده است که قیمت بیت کوین پس از انتخابات سال‌های ۲۰۱۰، ۲۰۱۴، ۲۰۱۸ و ۲۰۲۲ به‌ترتیب حدود ۷۲، ۶۵، ۵۲ و ۲۷ درصد کاهش یافته است. البته مارتینز تأکید کرده که این آمار ثابت نمی‌کند انتخابات عامل اصلی ریزش بیت کوین بوده، اما تکرار این الگو باعث شده انتخابات امسال به یکی از رویدادهای مهم برای معامله‌گران تبدیل شود.

داده‌های مربوط به سه‌ماهه چهارم سال نیز تصویر مشابهی ارائه می‌کنند. بیت کوین در سه‌ماهه چهارم ۲۰۱۰ نزدیک به ۴۰۰ درصد رشد کرد، اما در مدت مشابه سال‌های ۲۰۱۴، ۲۰۱۸ و ۲۰۲۲ به‌ترتیب ۱۶.۷، ۴۲.۱۶ و ۱۴.۷۵ درصد افت داشت. مارتینز با اشاره به این سابقه معتقد است سرمایه‌گذاران در ماه‌های پایانی سال باید برای افزایش نوسانات بازار آماده باشند.

آیا بیت کوین ابتدا به ۱۰۰ هزار دلار می‌رسد؟

با وجود این هشدار، مارتینز انتظار ندارد که روند صعودی بیت کوین بلافاصله متوقف شود. او احتمال داده است که قیمت در ماه اکتبر ابتدا تا محدوده ۱۰۰ هزار دلار رشد کند و پس از انتخابات میان‌دوره‌ای با اصلاح مواجه شود. در صورت وقوع چنین سناریویی، محدوده ۷۳ هزار دلار می‌تواند اهمیت زیادی پیدا کند، زیرا قیمت تمام‌شده هولدرهای کوتاه‌مدت بیت کوین نیز در نزدیکی همین سطح قرار دارد.

مارتینز در پاسخ به کاربرانی که درباره فروش بیت کوین سؤال کرده بودند، پیشنهاد کرده است که در صورت ادامه رشد قیمت تا اواخر اکتبر، بخشی از سود خود را ذخیره کنند و در صورت اصلاح بازار پس از انتخابات، محدوده ۷۳ هزار دلار را برای ورود دوباره زیر نظر داشته باشند. این سناریو صرفاً دیدگاه این تحلیلگر بر اساس الگوهای تاریخی است و وقوع دوباره آن در سال ۲۰۲۶ قطعی نیست.

کد خبر: ۴۳۱٬۲۷۹

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha