۹ مهر ۱۴۰۵ - ۲۰:۳۳
گلدمن ساکس انتظار افزایش نرخ بهره فدرال رزرو را تا دسامبر عقب انداخت

گلدمن ساکس انتظار افزایش نرخ بهره فدرال رزرو را تا دسامبر عقب انداخت

بانک سرمایه‌گذاری گلدمن ساکس (Goldman Sachs)، پیش‌بینی خود را برای افزایش بعدی نرخ بهره فدرال رزرو از ماه اکتبر به دسامبر به تعویق انداخت.

به گزارش بازار، بانک سرمایه‌گذاری گلدمن ساکس (Goldman Sachs) پس از انتشار داده‌های کمتر از حد انتظار تورم در ایالات متحده، پیش‌بینی خود را برای افزایش بعدی نرخ بهره فدرال رزرو از ماه اکتبر به دسامبر به تعویق انداخت.

بر اساس گزارش‌ها، شاخص قیمت مخارج مصرف شخصی هسته (PCE) در ماه اوت با رشد ۰.۲۵٪ ماهانه و ۳.۰۱٪ سالانه، کمتر از انتظارات بازار رقم خورد که این امر احتمال توقف موقت سیاست‌های انقباضی را تقویت کرده است.

تحلیل‌گران گلدمن ساکس بر این باورند که هرچند سناریوی اصلی آن‌ها همچنان افزایش نرخ بهره در نشست دسامبر است، اما احتمال قدرتمندی وجود دارد که کمیته بازار آزاد فدرال (FOMC) به این نتیجه برسد که نیازی به اقدامات سخت‌گیرانه بیشتر نیست. همچنین اظهارات مقامات فدرال رزرو از جمله جان ویلیامز (John Williams) مبنی بر نبود فوریت برای اقدام در ماه اکتبر، شانس افزایش نرخ در این ماه را در بازارهای آتی به زیر ۵۰٪ رسانده است.

کد خبر: ۴۳۱٬۲۰۳

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha