به گزارش خبرنگار بازار، علی نجاتی صبح دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن جلسات اداره کل گمرک خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: قبل از نظارت و حسابرسی سازمان ها و دستگاه های مختلف ابتدا نسبت به ارائه خدمات مالی ـ مشاوره ای آنها اقدام می کنیم.
وی افزود: گزارش های مردود نیز یعنی آن دستگاه اصول و استانداردها را مخدوش کرده و گزارش های عدم اظهار نظر نیز بیشتر ناشی از این است که شرکت ها در ارائه اطلاعات و مستندات به حسابرس ها محدودیت ایجاد کرده و ابهام اساسی داشته است.
مدیرکل حسابرسی خوزستان بیان کرد: گزارش های مقبول زمانی صادر می شود که صورت مالی شرکت ها با استانداردهای حسابرسی ـ حسابداری به نحو مطلوب ارائه و عاری از تحریف باشد؛ گزارش های مشروط نیزی یعنی یک سری از استانداردها را در صورت های مالی رعایت نکرده اند.
نجاتی افزود: عمده فعالیت های سازمان حسابرسی در خصوص تأمین نیازهای اساسی دولت در زمینه حسابرسی، ارائه خدمات تخصصی مالی به بخش های دولتی و نهادهای تحت نظارت دولت و هچنین تدوین اصول و ضابطه حسابرسی و آیین رفتارهای حرفه ای منطبق با موازین اسلامی است.
وی با اشاره به اینکه فعالیت های سازمان حسابرسی منجر به شفافیت صورت های مالی و افزایش اعتباردهی به آنها می شود، تصریح کرد: هر قوه ای یک نهاد نظارتی دارد و نهاد نظارتی قوه اجرایی نیز سازمان حسابرسی است.
مدیرکل حسابرسی خوزستان تاکید کرد: در سال گذشته ۳۶ فقره گزارش برای دستگاه های مختلف استان خوزستان صادر کردیم که ۱۲ مورد حسابرس و بازرس قانونی بوده، چهار مورد معادل ۲۷ درصد گزارش مشروط بوده و ۱۱ مورد دیگر نیز که معادل ۷۳ درصد بوده گزارش مقبول بوده و هفت مورد هم گزارش رسیدگی به دارایی و تملک سرمایه ای داشتیم که دو مورد مشروط و پنج مورد هم مقبول بوده است.
نظر شما