۱ مهر ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۸
رکورد تولید ۶ ماهه فولاد خوزستان شکسته شد
مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان:

رکورد تولید ۶ ماهه فولاد خوزستان شکسته شد

اهواز- محمدی، مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان گفت: فولادمردان با غلبه بر تحریم و گرمای تابستان، رکورد تولید شش ماهه شمش فولاد خوزستان را شکستند.

علی محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار بازار اظهار کرد: کارکنان جهادگر فولاد خوزستان توانستند با تلاش شبانه‌روزی و تکیه بر توان داخلی بعد از دو سال رکورد تولید شش ماهه را به میزان قابل توجهی ارتقا دهند.

وی عبور از تولید یک میلیون و ۹۷۶ هزار تُن در شش ماهه نخست سال ۹۹ را گامی بلند در تحقق جهش تولید دانست و افزود: با وجود همه‌ سختی‌های ناشی از تحریم‌های ظالمانه و محدودیت‌هایی که به واسطه شیوع کرونا ایجاد شده بود، کارکنان غیور فولاد خوزستان در مسیر تحقق شعار سال ۱۳۹۹ گام برداشتند و به ندای رهبر انقلاب لبیک گفتند به همین دلیل این رکورد تولید نسبت به  سال ۹۷ بیش از ۶۷ هزار تُن افزایش داشته است؛ دستیابی به این میزان تولید در چنین شرایط دشواری، نشان از تلاش و کار با تکیه بر ایمان و اعتقاد به موفقیت روز افزون دارد.

مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان با تاکید بر اینکه این موفقیت را مدیون شهدا، جانبازان و ایثارگران هشت سال دفاع مقدس هستیم، گفت: در آن زمان سربازان میدان نبرد، در جنگی نابرابر، از میهن اسلامی جانانه دفاع کردند و امروز هم در جنگ اقتصادی که بر کشور تحمیل شده است، کارکنان فولاد خوزستان، در سنگر تولید سرباز صنعت هستند و با تولید پایدار و فتح قله‌های پیروزی، تحریم‌ های ظالمانه را بی‌اثر می‌ کنند.

محمدی توضیح داد: در سه ماهه نخست امسال با تولید یک میلیون و ۲۴ هزار تُن شمش، رکورد جدیدی در فصل بهار به دست آمد و از طرفی در چهار نوبت رکورد تولید ماهانه در فروردین و خرداد ماه رکورد تولید روزانه در چهاردهم فروردین و بیست و چهارم اردیبهشت ارتقا یافت.

وی عنوان کرد: شعار محوری سال ۱۳۹۹ فولاد خوزستان «تکمیل زنجیره ارزش و تحول در تولید محصولات خاص با تمرکز بر طرح‌های توسعه،‌ ایمنی، محیط زیست و بهداشت محیط کار و تقویت سرمایه های انسانی» است و برنامه سالیانه تولید، سه میلیون و ۸۰۰ هزار تن شمش فولاد پیش‌بینی شده است.

مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان تاکید کرد: بدون شک همه‌ توان خود را به کار می‌ گیریم که به اقتصاد بدون نفت کمک کنیم و به مانند سال‌های گذشته، با اولویت تامین نیاز داخل، درصدی از این‌ تولید به صادرات اختصاص دارد.

کد خبر: ۴۲٬۹۲۷

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha