۱۶ شهریور ۱۴۰۵ - ۰۸:۴۵
با واگذاری نیم درصد پتروشیمی خلیج فارس موافقت شد

با واگذاری نیم درصد پتروشیمی خلیج فارس موافقت شد

هیات واگذاری، سازمان خصوصی‌سازی را موظف به عرضه ۰.۵۲ درصد سهام شرکت «صنایع پتروشیمی خلیج فارس» کرد.

به گزارش بازار، چهارصد و پنجاه و چهارمین جلسه هیات واگذاری به ریاست دکتر سیدعلی مدنی‌زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی و با حضور اعضای این هیات برگزار شد.

در این جلسه قیمت پایه و شرایط واگذاری «زمین روستای عباس‌آباد شاهرود»، «زمین مجاور جایگاه سوخت شماره (۱) ارومیه به مساحت ۴۹۴/۸۱ مترمربع» و «جایگاه سوخت دامپزشکی تهران» متعلق به شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌‏های نفتی ایران و «سردخانه مخروبه و تعداد ۱۴ باب ساختمان متعلق به سردخانه» واقع در بندرعباس و «تعداد ۸ واحد آپارتمان (خانه سازمانی) بلوار اندیشه مشهد » متعلق به شرکت پشتیبانی امور دام کشور از طریق مزایده عمومی تصویب شد.

در ادامه با تصویب هیات واگذاری، سازمان خصوصی‌سازی موظف شد نسبت به عرضه معادل ۰.۵۲ درصد سهام شرکت «صنایع پتروشیمی خلیج فارس» اقدام کند.

همچنین در این جلسه، هیات واگذاری با درج عنوان شرکت «مدیریت تولید برق آذربایجان شرقی» در فهرست موارد مشمول واگذاری موافقت کرد.

در اجرای بند «۳» ماده «۱۸» قانون اجرای سیاستهای کلی اصل «۴۴» قانون اساسی نیز با اصلاح ماده «۱۳» اساسنامه شرکت‌های «ایران خودرو و سایپا» با موضوع اعمال حق تقدم در خرید سهام جدید موافقت شد.

کد خبر: ۴۲۶٬۹۵۹

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha