۱۴ شهریور ۱۴۰۵ - ۰۷:۳۳
بقائی: آمریکاییها نباید بهای جنگ‌ اسرائیل را با جان فرزندانشان بپردازند

بقائی: آمریکاییها نباید بهای جنگ‌ اسرائیل را با جان فرزندانشان بپردازند

سخنگوی وزارت خارجه خطاب به مردم آمریکا تاکید کرد فرزندانتان را به پیاده‌نظام جنگ‌طلبی اسرائیل تبدیل نکنید.

به گزارش بازار، اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه در پیامی در شبکه ایکس با اشاره به مقاله منتشره در یکی از رسانه‌های اسرائیلی که در آن پیشنهاد شده است از دانشجویان بدهکار به شبکه بانکی برای سربازگیری جهت ادامه جنگ با ایران استفاده شود، نوشت: آمریکایی‌ها، لطفا فقط یک سؤال از خودتان بپرسید: چرا باید به پسران و دختران شما وعده بخشودگی بدهی بانکی داده شود تا در ازای آن در جنگی بجنگند و کشته شوند که اسرائیل خواهان تداوم و گسترش آن است؟

وی ادامه داد اورشلیم پست» آشکارا دقیقاً درباره همین ابتکار بحث کرده است: استفاده از بدهی وام‌های دانشجویی و کارت‌های اعتباری جهت سربازگیری از بین آمریکایی‌های بدهکار برای اعزام آنها به جبهه جنگ با ایران!

بقایی تصریح کرد: این، یعنی جنگ دیگران با استفاده ابزاری از جان و مالیات شما! اجازه ندهید شما را به پیاده‌نظام جبهه جنگ و پرداخت‌کننده صورت‌حساب هزینه‌های آن تبدیل کنند؛ همان جنگی که هرگز انتخاب شما نبوده است. اجازه ندهید فرزندان شما را به مزدوران جنگ غیرقانونی‌شان تبدیل کنند.

کد خبر: ۴۲۶٬۴۹۹

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha