۵ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۱
سی‌ان‌ان: ناو هواپیمابر روزولت راهی خاورمیانه می‌شود

سی‌ان‌ان: ناو هواپیمابر روزولت راهی خاورمیانه می‌شود

سی‌ان‌ان نوشت: مقام‌های آمریکایی اعلام کرده‌اند که ناو هواپیمابر تئودور روزولت نیروی دریایی این کشور به همراه حدود پنج هزار نظامی آمریکایی در هفته‌های آینده راهی خاورمیانه می‌شود.

به گزارش بازار، تارنمای شبکه خبری سی‌ان‌ان در گزارشی با اشاره به تداوم تنش‌ها در خاورمیانه، نوشت: مقام‌های آمریکایی اعلام کرده‌اند که ناو هواپیمابر تئودور روزولت نیروی دریایی این کشور به همراه حدود پنج هزار نظامی آمریکایی در هفته‌های آینده راهی خاورمیانه می‌شود.

در گزارش سی‌ان‌ان آمده است: این مأموریت که انتظار می‌رود دست‌کم هفت ماه به طول بینجامد، در شرایطی انجام می‌شود که نیروی دریایی آمریکا با فشار ناشی از جنگ و همزمان تعهدات نظامی در نقاط مختلف جهان روبرو است.

حساب مرکزی ارتش تروریستی آمریکا (‌سنتکام) پیش تر در تارنمای ایکس خبر داد که ناو هواپیمابر جورج واشنگتن و کشتی‌های نظامی همراه آن روز چهارشنبه (۲۸ مززداد) وارد منطقه خاورمیانه شده‌اند.

ناو هواپیمابر جورج واشنگتن پیش تر ویتنام را ترک کرده و برای جایگزینی ناو آبراهام لینکلن به سمت خاورمیانه حرکت کرده بود.

ناو هواپیمابر «یواس‌اس آبراهام لینکلن» پیش از این و در پی فشارهای ناشی از مأموریت طولانی در تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران، برای استراحت خدمه راهی تایلند شده بود و همزمان گزارش‌ها از وخامت وضعیت سلامت روان برخی خدمه و کمبود برخی اقلام مورد نیاز حکایت دارد.

به گزارش ایرنا، اعلام نگرانی خانواده‌های خدمه نیروی دریایی آمریکا مستقر بر روی ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن مستقر در خاورمیانه در میانه نگرانی و تردید از توان ارتش ایالات متحده در مدیریت تجاوز طولانی مدت علیه ایران، این ناو را به نمادی از نبرد فرسایشی جاری تبدیل کرده است.

کد خبر: ۴۲۵٬۱۲۴

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha