۴ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۴:۱۳
آغاز عملیات احداث و بهره‌برداری از ۱۵ واحد استخر پرورش ماهی در زهک

آغاز عملیات احداث و بهره‌برداری از ۱۵ واحد استخر پرورش ماهی در زهک

عملیات اجرایی احداث ۱۰ واحد استخر خاکی پرورش ماهی و بهره‌برداری از ۵ واحد استخر بتنی پرورش ماهی در شهرستان زهک انجام شد.

به گزارش بازار، همزمان با هفته دولت، ظهر چهارشنبه عملیات اجرایی احداث ۱۰ واحد استخر خاکی پرورش ماهی با حضور فرماندار، امام جمعه، فرمانده سپاه و جمعی از مدیران شهرستان آغاز شد.

روح الله جهانتیغ، فرماندار زهک در حاشیه این برنامه ها گفت: این طرح‌ها با مشارکت بسیج سازندگی و استفاده از اعتبارات استانی و با اعتباری بالغ بر ۴۰ میلیارد ریال اجرا خواهد شد و زمینه توسعه فعالیت‌های شیلاتی، ایجاد اشتغال و تقویت اقتصاد روستایی در منطقه را فراهم می‌کند.

همچنین در این مراسم، بهره‌برداری از ۵ واحد استخر بتنی پرورش ماهی نیز آغاز شد.

اجرای این طرح‌ها در راستای حمایت از تولید، توسعه ظرفیت‌های اقتصادی شهرستان و ایجاد فرصت‌های اشتغال برای روستاییان و بهره‌برداران بخش کشاورزی و شیلات انجام می‌شود.

کد خبر: ۴۲۴٬۹۳۰

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha