۳ شهریور ۱۴۰۵ - ۲۰:۳۴
شوک برقی وزیر نیرو به صنعت فولاد

شوک برقی وزیر نیرو به صنعت فولاد

وزیر نیرو عباس علی‌آبادی می‌گوید: «قطعی برق این هفته تمام می شود»؛ اما برق کارخانه های تولید فولاد در شهریورماه هم مثل دو ماه قبل، فقط به اندازه ۱۵ درصد نیاز آن‌ها تامین می‌شود.

به گزارش بازار، بهرام سبحانی، رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، امروز سه‌شنبه سوم شهریور گفت که قرار بود سهمیه برق کارخانه‌های فولاد در این ماه به ۴۰ درصد برسد، اما ناگهانی به ما گفتند که سهمیه مانند دو ماه قبل است.

برق بسیاری از واحدهای زنجیره فولاد کشور از اواسط خرداد محدود شده است. قطع برق صنایع در چند سال اخیر به یک روال تبدیل شده است.

حالا رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران می‌گوید تولیدکنندگان فولاد با اتکا به برنامه اعلامی وزارت نیرو، برنامه های تولید، فروش و صادرات خود را تنظیم کرده‌اند اما اعلام ناگهانی تداوم سهمیه قبلی برنامه تولید را بهم می‌ریزد.

کد خبر: ۴۲۴٬۷۹۳

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha