۲ شهریور ۱۴۰۵ - ۲۰:۱۹
ترامپ تعرفه واردات خودرو و فولاد کانادا را به ۵۰ درصد افزایش می‌دهد

ترامپ تعرفه واردات خودرو و فولاد کانادا را به ۵۰ درصد افزایش می‌دهد

رئیس‌جمهور آمریکا، اعلام کرد که از اول ژانویه ۲۰۲۷ تعرفه واردات تمام خودروها، کامیون‌ها، قطعات خودرو و فولاد کانادا به ۵۰ درصد افزایش خواهد یافت.

به گزارش بازار، دونالد ترامپ، این تصمیم را پاسخی به آنچه «رویه‌های تجاری ناعادلانه» کانادا و تعرفه‌های این کشور بر محصولات کشاورزی آمریکا خواند، عنوان کرد و مدعی شد که آمریکا سالانه ۶۰ میلیارد دلار کسری تجاری با کانادا دارد.

ترامپ در سخنرانی خود تأکید کرد شرکت‌ها می‌توانند با انتقال خطوط تولید خود به آمریکا از پرداخت این تعرفه‌ها معاف شوند. او گفت: اگر در ایالات متحده تولید کنید، تعرفه شما صفر خواهد بود.

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین با لحنی تند اظهار داشت: «ما به کانادا نیازی نداریم، اما کانادا به ما نیاز دارد.»

این اقدام می‌تواند تنش‌های تجاری میان دو کشور را وارد مرحله تازه‌ای کند. کانادا یکی از بزرگ‌ترین شرکای تجاری آمریکا در حوزه خودرو، قطعات و فولاد به شمار می‌رود و افزایش تعرفه‌ها می‌تواند بر زنجیره تأمین صنایع خودروسازی آمریکای شمالی و هزینه تولید این بخش تأثیر بگذارد. بر اساس اعلام ترامپ، تعرفه‌های جدید از اول ژانویه ۲۰۲۷ اجرایی خواهند شد.

کد خبر: ۴۲۴٬۵۷۴

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha