۲۶ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۰:۴۳
ترافیک سنگین محمدشهر نیازمند اجرای طرح ملی مترو است
کریم قدیانلو؛

ترافیک سنگین محمدشهر نیازمند اجرای طرح ملی مترو است

نماینده ‌شورای اسلامی محمدشهر با تاکید بر لزوم توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل عمومی در این منطقه، از اجرای پروژه‌های بهسازی معابر شهری محمدشهر خبر داد.

به گزارش خبرنگار بازار کریم قدیانلو در شورای اسلامی شهرستان کرج با اشاره به اقدامات عمرانی اخیر در این شهر اظهار کرد: با همکاری و مصوبه شورای شهر کرج، مبلغ ۴۰ میلیارد تومان برای روکش آسفالت بلوار امام خمینی (ره) اختصاص یافت که عملیات اجرایی مسیر رفت آن به پایان رسیده و مسیر برگشت نیز در حال انجام است.

‌وی با اشاره به بهبود شبکه معابر افزود: در سه سال اخیر با زیرسازی و جدول‌گذاری بلوار بسیج، این محور به یکی از مسیرهای اصلی و مناسب برای تردد اهالی محمدشهر، مشکین‌دشت و فردیس تبدیل شده است.

‌عضو شورای اسلامی محمدشهر همچنین از ساماندهی وضعیت دستفروشان و مشاغل مزاحم در سطح شهر خبر داد و بر تداوم این اقدامات برای افزایش رضایتمندی شهروندان تاکید کرد.

‌قدیانلو در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت ترافیکی محورهای جنوب و جنوب غربی کرج اشاره کرد و گفت: با استقرار میدان میوه و تره‌بار، پایانه‌های مسافربری و توسعه مراکز جدید در این محدوده، حجم تردد بسیار سنگین است. این وضعیت می‌طلبد که نمایندگان مجلس برای تصویب و تخصیص بودجه طرح ملی مترو جهت اتصال این مناطق به شبکه ریلی اقدام کنند تا معضل ترافیک در سال‌های آینده به صورت اصولی حل شود.

‌وی در خصوص مشکل دفن اموات و فقدان آرامستان مستقل در محمدشهر نیز تصریح کرد: تمام مراحل اداری شامل دریافت مجوزهای زیست‌محیطی، انتخاب مشاور و تهیه طرح توجیهی انجام شده و پرونده در کارگروه مربوطه تایید شده است.

عضو شورای اسلامی شهر محمدشهر با اشاره به پیگیری‌های اخیر استاندار و ارجاع موضوع به معاونت عمرانی استانداری افزود: درخواست ما تسریع در صدور مجوز نهایی است تا مردم این منطقه از پرداخت هزینه‌های سنگین دفن اموات در سایر آرامستان‌ها معاف شوند.

کد خبر: ۴۲۴٬۰۲۳

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha