۳۰ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۳
تداوم حملات توپخانه‌ای به جنوب لبنان| نتانیاهو به دنبال بهره‌برداری انتخاباتی است

تداوم حملات توپخانه‌ای به جنوب لبنان| نتانیاهو به دنبال بهره‌برداری انتخاباتی است

منابع لبنانی اعلام کردند: رژیم صهیونیستی با حملات توپخانه‌ای آتش‌بس را نقض کرده و احتمال تشدید حملات در جنوب لبنان برای بهره‌برداری انتخاباتی نتانیاهو وجود دارد.

به گزارش بازار به نقل از النشره، منابع لبنانی از تداوم نقض آتش بس و حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان خبر دادند.

خبرگزاری لبنان گزارش داد که توپخانه ارتش اشغالگر شهرک میفدون در جنوب لبنان را با توپخانه هدف قرار داده است.

از سوی دیگر برخی منابع لبنانی به روزنامه الجمهوریه با اشاره به تحرکات رژیم صهیونیستی در تپه علی الطاهر اعلام کردند: هرگونه تحرک اسرائیل به سمت این تپه با محاسبات داخلی بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم مرتبط خواهد بود زیرا او ممکن است به دنبال بهره برداری از هرگونه اقدام نظامی گسترده در آنجا باشد، آن هم در زمانی که در راستای خواسته های انتخاباتی او باشد.

منابع لبنانی افزودند: آنچه اوضاع را بغرنج تر می کند، اوضاع میدانی و تشدید تنش از سوی اسرائیل اعم از بمباران و حملات است. این در حالی است که انفجارهای انجام شده از سوی نظامیان اسرائیلی در صور، مرجعیون، نبطیه و بنت جبیل بدون وقفه ادامه دارد و آنچه از زیر ساخت ها و مناطق غیرنظامی باقی مانده است را نابود می کند. تپه علی الطاهر همچنان نقطه کانون رویارویی آتی است.

گفتنی است که حملات رژیم صهیونیستی به لبنان به عنوان بخشی از نقض مداوم آتش‌بس توسط رژیم صهیونیستی ادامه دارد و ارتش متجاوز و اشغالگر رژیم اسرائیل با استفاده از توپخانه و حملات هوایی از طریق هواپیماهای جنگی و پهپادها، همچنان به گلوله‌باران روستاها و شهرهای جنوبی و سوزاندن مزارع، بمباران و تخریب خانه‌ها و زیرساخت‌ها و کشتن غیرنظامیان در جنوب لبنان ادامه می‌دهد.

این حملات در حالی انجام می شود که دولت لبنان تحت نظارت آمریکا درگیر مذاکرات مستقیم با رژیم اشغالگر اسرائیل است. در همین حال، احزاب و نیروهای سیاسی لبنان به ویژه حزب‌الله ضمن مخالفت با این روند از دولت لبنان خواسته اند که در مورد این اقدام اشتباه و مسیر خطرناک تجدید نظر کند.

رژیم صهیونیستی از دوم مارس (۱۱ اسفند ۱۴۰۴) حمله گسترده‌ای را علیه لبنان آغاز کرد که علاوه بر شهادت و زخمی‌شدن شماری از شهروندان لبنانی، بیش از یک میلیون نفر هم آواره شده‌اند و همچنان بخش‌هایی در جنوب این کشور در اشغال این رژیم است.

لبنان و رژیم صهیونیستی ماه گذشته با میانجی‌گری آمریکا «توافق چارچوب» امضا کردند؛ توافقی که هدف آن پایان دادن به جنگ میان رژیم اسرائیل و حزب‌الله عنوان شد. این توافق پس از چند دور مذاکرات مستقیم میان دو طرف در واشنگتن حاصل شد.

در عین حال، این توافق با انتقاداتی نیز روبه‌رو شده است. منتقدان به ابهام در وضعیت حقوقی توافق و نبود جدول زمانی مشخص برای خروج نیروهای صهیونیست اشاره می‌کنند.

کد خبر: ۴۲۳٬۹۲۲

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha