۳۰ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۲۲
ولیعهد عربستان روز یکشنبه به پاریس می‌رود

ولیعهد عربستان روز یکشنبه به پاریس می‌رود

امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه روزهای یکشنبه و دوشنبه در پاریس از محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان در چارچوب سفر رسمی وی استقبال خواهد کرد.

به گزارش بازار، دو طرف در این دیدار درباره مسائل منطقه‌ای و تقویت شراکت دوجانبه گفت‌وگو خواهند کرد.

بر اساس بیانیه‌ای که کاخ الیزه روز پنج‌شنبه منتشر کرد، هدف این سفر تبادل نظر درباره بحران‌های اصلی منطقه است؛ آن هم در شرایطی که وضعیت غرب آسیا، با تداوم چندین وضعیت تنش در ایران، یمن و لبنان، همچنان به‌طور ویژه بی‌ثبات است.

این نخستین سفر ولیعهد عربستان به فرانسه از دسامبر ۲۰۲۴ خواهد بود. دو مقام در جریان این سفر، نشست شورای مشارکت راهبردی فرانسه و عربستان را برگزار می‌کنند. دستورکار همچنین شامل بررسی «موضوعات کلان اقتصادی و راهبردی» تشکیل‌دهنده چارچوب شراکت میان دو کشور است که توافق‌های همکاری نظامی و اقتصادی در حوزه‌های انرژی و هوانوردی را در بر می‌گیرد.

این سفر روز یکشنبه با آیین اختتامیه «جام جهانی ورزش‌های الکترونیک» آغاز می‌شود؛ رقابت بازی‌های ویدئویی که برای نخستین بار خارج از عربستان برگزار می‌شود. الیزه این رویداد را نشانه‌ای از تمایل مشترک فرانسه و عربستان برای تبدیل ورزش و فرهنگ به ابزاری برای نزدیکی میان دو کشور توصیف کرد.

کد خبر: ۴۲۳٬۸۶۷

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha