۲۷ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۱۹
تولید ۲۵ مگاوات برق خورشیدی در بیله‌سوار برنامه‌ریزی شد

تولید ۲۵ مگاوات برق خورشیدی در بیله‌سوار برنامه‌ریزی شد

نماینده پارس‌آباد، بیله‌سوار و اصلاندوز در مجلس شورای اسلامی از برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی مزارع خورشیدی در شهرستان بیله‌سوار جهت تولید ۲۵ مگاوات برق خبر داد.

به گزارش بازار، ابراهیم فهیمی اظهار کرد: بخشی از برنامه احداث و اجرای ۲۵ مگاوات مرزعه انرژی خورشیدی در شهرستان بیله سوار طی روزهای گذشته وارد مرحله اجرا گردید و احداث پنل خورشیدی در روستای روح کندی بخش قشلاق دشت معروف به جعفرآباد کلنگ زنی شد.

وی افزود: این نیروگاه خورشیدی در زمینی به مساحت ۴.۵ هکتار و با ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار احداث خواهد شد و نظارت مستمر مسئولان امر برای اجرای بدون وقفه پروژه مورد انتظار است.

وی ادامه داد: اجرای این قبیل پروژه ها برای تامین انرژی و رفع ناترازی برق بسیار موثر است و امیدواریم با تعدد این چنین برنامه‌ها در حوزه انتخابیه در دشت مغان، در تامین انرژی گام‌های بلندی برداشته شود.

فهیمی تصریح کرد: از سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی برای اجرای طرح های اقتصادی و کارآفرینی در شهرستان‌های پارس‌آباد، بیله‌سوار و جعفرآباد مغان استقبال و حمایت می‌کنیم.

به گفته مسعود امامی یگانه استاندار اردبیل، ۳۲۴ واحد خانگی در استان به پنل خورشیدی مجهز شده و اجرای ۲۲۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی تا پایان سال جاری هدف‌گذاری گردیده است.

وی افزود: تاکنون عملیات اجرای ۱۳۰ مگاوات مزرعه خورشیدی آغاز شده، ۴۰ مگاوات نیز در آستانه شروع عملیات اجرا قرار گرفته و ۵۰ مگاوات دیگر در مرحله اخذ تسهیلات بانکی است.

وی با بیان اینکه تاکنون ۱۲ مگاوات برق خورشیدی در استان وارد مدار شده است، گفت: ۳۲۴ واحد خانگی مجهز به پنل‌خورشیدی حدود ۱/۷مگاوات برق تولید می‌کنند.

کد خبر: ۴۲۳٬۳۸۱

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha