۲۴ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۸:۲۴
۱۰۰ هکتار از اراضی خوزستان به منابع ملی بازگشت

۱۰۰ هکتار از اراضی خوزستان به منابع ملی بازگشت

مدیر کل منابع طبیعی خوزستان گفت: با پیگیری‌های این اداره‌کل به نقض آرای صادرشده در محاکم بدوی به صدور رای مبنی بر ملی بودن نزدیک به یکصد هکتار از اراضی استان منجر شد.

به گزارش بازار، فتح الله ابوعلی بیان کرد: این پرونده‌ها با وجود نظریه کارشناسی مبنی بر وجود آثار کشت در دهه ۴۰ به دنبال تجدیدنظرخواهی به‌موقع و ارایه مستندات و لوایح حقوقی مستحکم، در مرحله تجدیدنظر به نفع منابع طبیعی تعیین تکلیف شدند.

وی افزود: برای جلوگیری از ارایه نظریه‌های خلاف واقع علیه شماری از کارشناسان رسمی دادگستری نیز در مراجع ذی‌صلاح شکایت طرح شده و این روند تا رسیدگی به تخلفات احتمالی ادامه خواهد داشت.

ابوعلی ادامه داد: پیگیری حقوقی پرونده‌های دیگری با وسعت ۱۰۰ و ۲۵۰ هکتار از اراضی ارزشمند استان نیز در حال انجام است و نتایج آن پس از نهایی شدن اطلاع‌رسانی خواهد شد.

کد خبر: ۴۲۲٬۸۰۲

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha