۲۲ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۸:۳۰
پایان حضور نظامی آمریکا در عراق؛ خروج کامل تا ۳۰سپتامبر

پایان حضور نظامی آمریکا در عراق؛ خروج کامل تا ۳۰سپتامبر

یک مقام آمریکایی اعلام کرد که ۳۰ سپتامبر (هشتم مهرماه) پایان حضور نظامیان آمریکایی در عراق خواهد بود.

به گزارش بازار، خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از یک مقام ارشد آمریکایی اعلام کرد که ایالات متحده پیش‌بینی می‌کند روند خروج کامل نظامی خود از خاک عراق را تا تاریخ ۳۰ سپتامبر (۸ مهر) به سرانجام برساند.

این مقام آمریکایی همچنین تاکید کرد که پس از این خروج، مسئولیت کامل هدایت و رهبری نبرد علیه آنچه وی نیروهای تروریستی در منطقه خواند، بر عهده نیروهای امنیتی عراق، نیروهای پیشمرگه و ارکان امنیتی اقلیم کردستان عراق قرار خواهد گرفت.

در همین راستا، علی فالح الزیدی نخست وزیر عراق نیز ساعاتی پیش با اشاره به اینکه تاریخ ۳۰ سپتامبر برای پایان ماموریت ائتلاف بین‌المللی در عراق، قطعی و غیر قابل بازگشت است، گفت که در اول اکتبر هیچ نیروی خارجی در عراق حضور نخواهد داشت.

کد خبر: ۴۲۲٬۶۱۰

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha