۵ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۴۷
بیش از ۸۰ نماینده بریتانیایی خواستار تحریم اسرائیل شدند

بیش از ۸۰ نماینده بریتانیایی خواستار تحریم اسرائیل شدند

بیش از ۸۰ نماینده بریتانیایی خواستار اعمال تحریم علیه رژیم صهیونیستی شدند.

به گزارش بازار، «ریچارد برگون»، نماینده پارلمان بریتانیا، اعلام کرد که بیش از ۸۰ عضو پارلمان این کشور از مجلس عوام و اعیان (لردها)، متعلق به ۹ حزب مختلف، طوماری را امضا کرده‌اند که از دولت می‌خواهد تحریم‌های گسترده‌ای را علیه اسرائیل اعمال کند.

به‌گزارش روسیا الیوم، این مطالبات شامل ممنوعیت تسلیحاتی، اعمال تحریم‌های اقتصادی و ممنوعیت تجارت محصولات شهرک‌های اسرائیل در کرانه باختری است.

این ابتکار عمل چند روز پس از بحث و گفت‌وگو در پارلمان پیرامون لایحه «تحریم‌ها برای صلح» که توسط حزب کارگر ارائه شده و خواستار مجازات شهرک‌نشینان افراطی و توقف تجارت با شهرک‌ها است، صورت می‌گیرد.

فشارهای بین‌المللی بر اسرائیل به‌دلیل شهرک‌سازی در کرانه باختری ـ که حدود ۷۵۰ هزار شهرک‌نشین را در خود جای داده است و طبق حقوق بین‌الملل غیرقانونی محسوب می‌شود ـ رو به افزایش است.

کد خبر: ۴۱۹٬۸۵۱

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha