۵ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۰۳
۴۸ هکتار از اراضی ساحلی و جنگلی تنکابن طی یک سال گذشته آزاد شد

۴۸ هکتار از اراضی ساحلی و جنگلی تنکابن طی یک سال گذشته آزاد شد

رئیس اداره منابع طبیعی تنکابن از آزادسازی ۴۸ هکتار از اراضی ساحلی و جنگلی همچنین الحاق ۴۵ هکتار از اراضی ناشی از پس‌روی آب دریای خزر به حریم منابع طبیعی طی یک سال اخیر خبر داد.

به گزارش بازار، مهدیه خلعتبری روز دوشنبه با اشاره به اهمیت حفاظت از عرصه‌های طبیعی تنکابن اظهار کرد: صیانت از جنگل‌ها، مراتع و نوار ساحلی بدون همراهی مردم و همکاری دستگاه‌های اجرایی امکان‌پذیر نیست و در یک سال گذشته مشارکت جوامع محلی نقش مؤثری در اجرای برنامه‌های حفاظتی داشته است.

وی افزود: در این مدت ۴۸ هکتار از اراضی ساحلی و جنگلی شهرستان که در معرض تصرف یا تغییر کاربری قرار داشت، آزادسازی شد و ۴۵ هکتار از اراضی ایجادشده بر اثر پس‌روی آب دریای خزر نیز به حریم منابع طبیعی الحاق شد تا از هرگونه تعرض و ساخت‌وساز غیرمجاز جلوگیری شود.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری تنکابن با اشاره به اقدامات انجام‌شده در نوار ساحلی گفت: نهال‌کاری در ۱۸ کیلومتر از نوار ساحلی شهرستان انجام شده و اجرای طرح‌های حفاظتی برای تقویت پوشش گیاهی و جلوگیری از تخریب عرصه‌های طبیعی در دستور کار قرار دارد.

او همچنین از آغاز اجرای کمربند حفاظتی در روستاهای برگسر، لیمرا و زبندان خبر داد و تصریح کرد: این طرح با هدف مشخص شدن حدود منابع طبیعی، پیشگیری از تجاوز به اراضی ملی و کنترل ساخت‌وسازهای غیرمجاز اجرا می‌شود.

کد خبر: ۴۱۹٬۸۲۶

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha