۳۱ تیر ۱۴۰۵ - ۱۰:۵۴
خرید ۱۷۰ هزار تُن گندم در کرمان| پرداخت ۶۲ درصد مطالبات کشاورزان

خرید ۱۷۰ هزار تُن گندم در کرمان| پرداخت ۶۲ درصد مطالبات کشاورزان

مدیرکل غله کرمان با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون حدود ۱۷۰ هزار تُن گندم در استان خریداری شده است، گفت: حدود ۶۲ درصد مطالبات گندم‌کاران تا امروز پرداخت شده است.

به گزارش بازار، داریوش ماهری روز چهارشنبه اظهار کرد: ارزش گندم خریداری شده از کشاورزان گندم‌کار استان در سال جاری تاکنون بالغ بر هشت هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان (۸.۴ همت) بوده که بیش از پنج هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان (۵.۲ همت) یعنی معادل ۶۲ درصد به کشاورزان پرداخت شده است.

وی افزود: بقیه طلب گندم‌کاران استان کرمان به مرور زمان و بر اساس تاریخ تحویل گندم در کشور بدون لحاظ استان‌ها از طریق سازمان برنامه ریزی و مدیریت در حال پرداخت است، ضمن اینکه همه مطالبات کشاورزان کرمان در سال گذشته به طور کامل پرداخت شده است.
خرید ۱۷۰ هزار تُن گندم در کرمان

وی بیان کرد: از ابتدای امسال و آغاز فصل خرید گندم در استان کرمان حدود ۱۷۰ هزار تن گندم از کشاورزان گندم‌کار استان خریداری شده است و خرید گندم با وجود کاهش سرعت هنوز ادامه دارد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی کرمان تصریح کرد: ۱۶ مرکز خرید گندم از کشاورزان فعال است که ۱۱ مرکز به جنوب و پنج مرکز به شمال استان اختصاص دارد.

وی ادامه داد: شهرستان‌های ارزوئیه با ۵۸ هزار، کهنوج با ۳۱ هزار، رودبار جنوب با ۲۳ هزار و قلعه گنج با ۲۰ هزار تُن از مراکزی هستند که بیشترین خرید گندم را داشتند.

ماهری گفت: امسال حدود ۲۵ هزار تن گندم دروم از مزارع گندم استان کرمان برداشت شد که به مصارف صنعتی و کارخانه های ماکارونی می رسد هرچند میزان برداشت گندم دروم در استان نسبت به سال گذشته اندکی کاهش نشان می دهد.

کد خبر: ۴۱۸٬۹۴۶

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha