۳۰ تیر ۱۴۰۵ - ۱۲:۲۱
هزار و ۶۶۰ میلیارد ریال از مطالبات گندمکاران اردبیل پرداخت شد

هزار و ۶۶۰ میلیارد ریال از مطالبات گندمکاران اردبیل پرداخت شد

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان اردبیل گفت: فرایند پرداخت مطالبات گندمکاران آغاز و یک هزار و ۶۶۰ میلیارد ریال به حساب کشاورزان سخت‌کوش استان واریز شد.

به گزارش بازار، ودود ایرانیان روز سه‌شنبه اظهار کرد: امسال از زمان شروع خرید تضمینی محصول تاکنون ۲۶۰ هزار تن گندم از کشاورزان استان خریداری شده و تلاش‌ برای پرداخت مطالبات باقیمانده ادامه دارد.

وی افزود: برنامه‌ریزی‌های لازم برای تسهیل فرآیند تحویل گندم، جلوگیری از ازدحام در مراکز خرید و ارائه خدمات مناسب به کشاورزان انجام شده و تلاش می‌شود عملیات خرید با سرعت، دقت و رعایت کامل استانداردهای کیفی انجام گیرد.

وی از گندمکاران خواست با مراجعه به نزدیک‌ترین مرکز خرید، محصول خود را طبق برنامه اعلام‌شده تحویل دهند تا فرآیند خرید تضمینی در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شود.

ایرانیان بر ضرورت به‌روزرسانی اطلاعات کشاورزان در سامانه پهنه‌بندی تأکید کرد و گفت: کشاورزانی که تاکنون اطلاعات خود را در این سامانه تکمیل یا اصلاح نکرده‌اند، در اسرع وقت به به‌روزرسانی مشخصات خود اقدام کنند تا فرآیند خرید تضمینی و پرداخت مطالبات بدون مشکل انجام شود. ️

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان اردبیل خاطرنشان کرد: همکاری کشاورزان در رعایت زمان مناسب برداشت و تکمیل اطلاعات سامانه‌، نقش مهمی در تسریع روند خرید تضمینی و پرداخت به‌موقع مطالبات خواهد داشت.

کد خبر: ۴۱۸٬۷۲۱

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha