۲۹ تیر ۱۴۰۵ - ۱۳:۳۱
تولید انرژی خورشیدی در استان بوشهر به ۱۳۵ مگاوات رسید

تولید انرژی خورشیدی در استان بوشهر به ۱۳۵ مگاوات رسید

استاندار بوشهر گفت: پیش از آغاز فعالیت دولت چهاردهم، میزان تولید انرژی خورشیدی در این استان تنها ۴.۵ مگاوات بود که این رقم اکنون به ۱۳۵ مگاوات رسیده‌است.

به گزارش بازار، ارسلان زارع روز دوشنبه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان بوشهر که در سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس و با حضور معاون اجرایی رئیس‌جمهور و وزیر نیرو برگزار شد، اظهار کرد: استان بوشهر از روز نخست جنگ تحمیلی از سال گذشته مورد آماج موشک‌های دشمن قرار گرفت و ما از آن روز تا کنون جز در مقطعی که آتش‌بس نقض نشده بود بیشتر ایام مورد تجاوز دشمن قرار گرفتیم.

وی با اشاره به آسیب به مراکز نظامی و غیرنظامی بویژه در عسلویه، کنگان و منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، تصریح کرد: در حملات جنگ یک سوم تولید گاز منبعث از این سرزمین از بین رفت؛ اما با مجاهدت فرزندان این سرزمین، بخشی از آن احیا شد.

وی ادامه داد: در استان بوشهر علاوه بر آسیب‌هایی که زندگی و معیشت مردم را متأثر می‌کرد، منازل مسکونی هم مورد آسیب واقع شدند، این آسیب‌ها در پنج شهرستان بیشتر بود طورکه شش هزارو ۱۶۸ واحد مسکونی آسیب دید، یکهزارو ۹۱۳ واحد به لحاظ اسباب و اثاثیه متحمل خسارت شدند و برآورد خسارت منازل مسکونی مردم بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان بود.

استاندار بوشهر با بیان اینکه همچنین ۳۴۲ خودرو در استان بوشهر آسیب دید که پرداخت آن از طریق بیمه انجام شد، ادامه داد: مهم‌ترین چالش ما تأمین و توزیع آب آشامیدنی است زیرا میزان آب تولیدی استان در سال یک میلیارد ۲۸۸ میلیون متر مکعب است که از این رقم ۳۹ میلیون متر مکعب آب زیر زمینی، ۶۹۳ میلیون متر مکعب آب سطحی و ۲۰۵ میلیون مترمکعب نمک‌زدایی است.

وی گفت: ۸۸ درصد میزان مصرف آب در استان بوشهر مربوط به بخش کشاورزی می‌شود و سهم آب آشامیدنی شرب هم ۱۰ درصد است.


زارع با بیان اینکه هزار هکتار زمین به سرمایه‌گذاران برای تولید انرژی خورشیدی در استان بوشهر واگذار شده‌است، تصریح کرد: قبل از آغاز دولت چهاردهم تنها ۴.۵ مگاوات تولید انرژی خورشیدی داشتیم، این رقم کنون به ۱۳۵ مگاوات رسیده است و در فصل تابستان ۳۰ مگاوات دیگر انرژی خورشیدی به این چرخه اضافه می‌شود.


وی عنوان کرد: در استان بوشهر میزان برق تولیدی دو هزار و ۹۱۵ مگاوات است که ۱۰۰۵ مگاوات مربوط به نیروگاه اتمی بوشهر است و دو واحد دوم به سوم هم در حال احداث است که در روزهای دشوار جنگ هم هرچند کاهش نیرو داشتند؛ اما تعطیل نشدند.

استاندار بوشهر توضیح داد: این استان به سبب برخورداری از منابع گاز، سهم ۷۰ درصدی به لحاظ تأمین خوراک پتروشیمی‌ها دارد و سال گذشته برغم از دست دادن صادرات در اسفندماه، طی ۱۱ ماه سال ۱۱ میلیارد دلار ارزآوری برای کشور داشتیم.

وی یادآورشد: دشمن معیشت مردم را نشانه گرفته بود که علاوه بر تجاوز به مجتمع گاز پارس جنوبی، پتروشیمی‌های ما اعم از پتروشیمی انرژی مبین و جم توسط موشک‌های دشمن از تولید باز ماندند؛ اما با برنامه‌ریزی خوب بخش زیادی از آن احیا شد.

کد خبر: ۴۱۸٬۵۵۳

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha