۲۲ تیر ۱۴۰۵ - ۱۷:۰۵
۸۴ درصد بیت کوین‌ها در دستان هولدرهای بلندمدت؛ شوک عرضه در راه است؟

۸۴ درصد بیت کوین‌ها در دستان هولدرهای بلندمدت؛ شوک عرضه در راه است؟

پس از پشت سر گذاشتن یک ماه میان دشوار در ژوئن، بیت کوین ماه جولای را با روندی قدرتمند آغاز کرد و در کمتر از دو هفته، افزایشی ۷درصدی از محدوده ۵۸,۰۰۰دلار تا ۶۴,۰۰۰دلار را تجربه کرد.

به گزارش بازار، در میان این بازیابی نسبی بازار، داده‌های جدید پلتفرم آلفراکتال (Alphractal) نشان می‌دهد که توزیع عرضه بیت کوین به شکلی فزاینده در حال نمایش اعتماد و پایبندی سرمایه‌گذاران بلندمدت است که می‌تواند تأثیری شگرف بر آینده قیمت داشته باشد.

طبق گزارش ژائو ودسون (Joao Wedson)، بنیان‌گذار آلفراکتال، عرضه در اختیار هولدرهای بلندمدت اکنون ۵.۲ برابر بیشتر از عرضه در دست هولدرهای کوتاه‌مدت است. در واقع، سرمایه‌گذاران بلندمدت کنترل ۸۴ درصد از کل عرضه بیت کوین را در اختیار دارند و تنها ۱۶ درصد از سکه‌ها در دست هولدرهای کوتاه‌مدت باقی مانده است. این موضوع نشان‌دهنده رسیدن حجم بیت کوین‌های در دسترس معامله‌گران کوتاه‌مدت به پایین‌ترین سطح خود از سال ۲۰۱۶ میلادی است که محدودیتی تاریخی در نقدینگی بازار ایجاد می‌کند.

افزایش ضریب اطمینان در میان سرمایه‌گذاران

داده‌های مربوط به شاخص هودل ویوز (HODL Waves) نشان می‌دهد که تقریباً تمامی دسته‌های سنی عرضه در حال کاهش هستند، به جز سکه‌هایی که برای مدت ۶ تا ۱۲ ماه جابه‌جا نشده‌اند. این رشد سریع در بخش سکه‌های میان‌مدت نشان می‌دهد که خریداران ماه‌های اخیر، به‌رغم نوسانات شدید بازار و اصلاحات قیمتی، از فروش دارایی‌های خود خودداری کرده‌اند. این رفتار نشان‌دهنده تبدیل شدن تدریجی خریداران جدید به هولدرهای بلندمدت است که در نهایت منجر به کاهش بیشتر عرضه فعال برای معاملات می‌شود.

دیدگاه‌های متناقض درباره کف قیمتی

ژائو ودسون در شبکه اجتماعی ایکس گفت: این تغییر فراتر از یک معیار ساده عرضه است؛ زیرا گواهی بر افزایش ایمان و باور هولدرهاست. اگر تقاضا افزایش یابد در حالی که این ساختار عرضه ثابت بماند، بازار نسبت به ورود سرمایه‌های جدید بسیار حساس‌تر و واکنش نشان خواهد داد.

با وجود داده‌های آن چین مثبت و بازگشت جریان سرمایه به ETFها، تحلیلگرانی نظیر دکتر پرافیت (Doctor Profit) معتقدند خوش‌بینی در بازار بیش از حد شده است. او هشدار می‌دهد که سناریوهای صعودی افراطی ممکن است فریبنده باشند و بازار هنوز به کف قطعی خود نرسیده است.

کد خبر: ۴۱۷٬۳۰۸

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha