۲۰ تیر ۱۴۰۵ - ۱۰:۱۹
هشدار شرکت برق هرمزگان درباره موج جدید گرما| مصرف را به ساعات غیرپیک منتقل کنید

هشدار شرکت برق هرمزگان درباره موج جدید گرما| مصرف را به ساعات غیرپیک منتقل کنید

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان با اعلام ورود موج گرمای فراگیر از هفته آینده، گفت: به ازای هر یک درجه افزایش دما، بیش از هزار و ۸۰۰ مگاوات به مصرف برق کشور افزوده می‌شود.

به گزارش بازار، حمید ساعدپناه روز شنبه ، اظهار کرد: براساس پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی، از هفته جاری هوای بسیار گرمی در سطح کشور حاکم خواهد شد و همین موضوع، افزایش قابل توجه مصرف برق را به دنبال دارد.

وی بیان کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد به ازای هر درجه افزایش دما، بیش از هزار و ۸۰۰ مگاوات به مصرف برق کشور اضافه می‌شود؛ بنابراین لازم است مشترکان، مدیریت مصرف و صرفه‌جویی در استفاده از وسایل برقی را بیش از گذشته مدنظر قرار دهند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان با تاکید بر ضرورت کاهش مصرف در ساعات اوج بار، اظهار کرد: مشترکان می‌توانند استفاده از وسایل برقی پرمصرف و غیرضروری مانند اتو و ماشین لباسشویی را از ساعات پیک بار ظهر به زمان‌های غیرپیک، به‌ویژه ساعات شب، منتقل کنند.

ساعدپناه ادامه داد: ساعات اوج مصرف در طول روز، از ساعت ۱۱ تا ۱۷ است و مدیریت مصرف در این بازه زمانی، نقش مهمی در پایداری شبکه و عبور بدون چالش از پیک بار دارد.

وی تصریح کرد: همچنین ضروری است در ساعات گرم روز، از به‌کارگیری همزمان کولرهای اضافی خودداری شود و تا حد امکان تنها از یک وسیله سرمایشی در محیط استفاده شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان گفت: انجام سرویس و شست‌ وشوی کولرها می‌تواند بین ۱۰ تا ۱۵ درصد از مصرف این وسایل بکاهد و در عین حال، بازدهی آن‌ها را نیز افزایش دهد.

ساعدپناه اضافه کرد: نصب سایه‌بان برای کمپرسور کولرها نیز از دیگر اقدام‌های موثر در مدیریت مصرف برق است که می‌تواند بین ۱۰ تا ۱۲ درصد مصرف برق کولر را کاهش دهد.

کد خبر: ۴۱۶٬۷۴۹

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha