۲۰ تیر ۱۴۰۵ - ۰۰:۰۷
پیگیری وزیر کشاورزی از اوضاع تولید در ۴ استان جنوبی| امنیت غذایی در کشور برقرار است

پیگیری وزیر کشاورزی از اوضاع تولید در ۴ استان جنوبی| امنیت غذایی در کشور برقرار است

وزیر جهاد کشاورزی پس از حملات هوایی آمریکا به برخی استان‌ها، در تماس با رؤسای جهاد کشاورزی مناطق آسیب‌دیده، درباره آخرین وضعیت تولید و امنیت غذایی در آن مناطق گفت‌وگو و بررسی کرد.

به گزارش بازار، غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی در گفت‌وگو با رؤسای جهاد کشاورزی‌ استان‌های، بوشهر، هرمزگان، سیستان و بلوچستان و گلستان دستورات لازم برای تدابیر و تمهیدات حفاظتی و امنیتی شبکه تامین و توزیع کالاهای اساسی در هر استان را صادر کرد.

بر اساس گزارش هریک از رؤسای استان‌ها، هیچ خللی در روند تولید محصولات کشاورزی و کالاهای اساسی، امنیت غذایی و معیشت مردم ایجاد نشده و روند توزیع و عرضه مایحتاج مردم به صورت منظم و مستمر برقرار است.

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه بر اساس گزارش‌های واصله امنیت غذایی در همه مناطق مورد حمله قرار گرفته کاملا برقرار است، گفت: مردم نگران نباشند، هیچ خللی در روند تولید و تأمین کالاهای اساسی و مواد غذایی در هیچ کدام از شهرستان‌ها و استان‌های کشور ایجاد نشده است.

کد خبر: ۴۱۶٬۷۳۴

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha