۱۳ تیر ۱۴۰۵ - ۱۴:۲۲
تبدیل ایستگاه‌های راه‌آهن جنوب‌شرق به موکب‌های خدمت‌رسانی به زائران رهبر شهید

تبدیل ایستگاه‌های راه‌آهن جنوب‌شرق به موکب‌های خدمت‌رسانی به زائران رهبر شهید

ایستگاه‌ راه‌آهن جنوب‌شرق، با برپایی موکب‌های خدماتی و فرهنگی، حال‌وهوای معنوی و خدمت‌رسانی به خود گرفت

به گزارش بازار، مدیرکل راه‌آهن جنوب‌شرق در حاشیه مراسم بدرقه سوگواران و عزاداران رهبر شهید، از اختصاص ۷۰ درصد ظرفیت ناوگان ریلی این اداره‌کل برای انتقال و تسهیل تردد زائران شرکت‌کننده در مراسم تشییع و وداع با رهبر شهید به پایتخت خبر داد.

محمدمهدی زارعی با اشاره به ابعاد تاریخی و اعتقادی این ایام اظهار کرد: اداره‌کل راه‌آهن جنوب‌شرق با دستور مستقیم مدیرعامل راه‌آهن، ۷۰ درصد از ظرفیت ناوگان ریلی خود را به این مأموریت خطیر اختصاص داده است.

وی افزود: امروز ایستگاه‌ها و قطارهای ما از حالت یک جابه‌جایی ساده مسافر خارج شده و به میعادگاه‌هایی برای عزاداری و تجدید میثاق با آرمان‌های بزرگ انقلاب تبدیل شده‌اند.

مدیرکل راه‌آهن جنوب‌شرق با اشاره به آماده‌باش کامل تمامی واحدهای فنی، ایستگاهی و خدماتی تصریح کرد: ما تمام توان خود را بسیج کرده‌ایم تا این سفر، نه یک جابه‌جایی دشوار، بلکه سفری با عزت، امنیت و آرامش برای زائرانی باشد که برای حضور در مراسم تشییع و تجلیل از رهبر شهید راهی پایتخت می‌شوند.

وی با اشاره به قرار گرفتن کارکنان در نقش «خادمان زائران» گفت: در ایستگاه‌ها، موکب‌های خدمت‌رسانی و ستاد مدیریت عملیات در حالت آماده‌باش کامل هستند تا کمترین اختلال یا ازدحامی ایجاد نشود و اولویت اصلی ما، تضمین امنیت و کیفیت سفر مردم در این مسیر معنوی خواهد بود.

زارعی با اشاره به یادبود جنایت ددمنشانه ناوگان نیروی دریایی آمریکای جنایتکار در انهدام هواپیمای مسافری جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۶۷ تأکید کرد: این ایام، زمان بازگویی حقیقت و ایستادگی است.

وی خاطرنشان کرد: در حالی که جهان با یادآوری تروریسم آمریکایی با حقیقت روبه‌روست، ما در راه‌آهن جنوب‌شرق، با تجلیل از مقام والای رهبری شهید، خدمت به این کاروان بزرگ را وظیفه خود می‌دانیم.

کد خبر: ۴۱۵٬۸۲۸

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha