۱۰ تیر ۱۴۰۵ - ۰۸:۳۶
گستاخی نتانیاهو با تهدید ایران به جنگ سوم

گستاخی نتانیاهو با تهدید ایران به جنگ سوم

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی شامگاه سه‌شنبه با ادعای اینکه تاکنون دو بار جنگ را به ایران تحمیل کرده، تهدید کرد که در صورت لزوم برای سومین بار هم تکرار خواهد شد.

به گزارش بازار، بعد از گستاخی وزیر جنگ رژیم تروریست صهیونیستی در تهدید جمهوری اسلامی ایران به درگیری جدید، این بار «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر کودک‌کش این رژیم نیز این تهدید را تکرار کرد.

نتانیاهو در مصاحبه با شبکه ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی مدعی شد: «ما دو بار وارد ایران شدیم تا خود را از نابودی سلاح‌های هسته‌ای نجات دهیم... در صورت لزوم، بار سومی هم خواهد بود».

وی در ادامه با بیان اینکه نظامیان اشغالگر لبنان را ترک نکرده‌اند، اظهار داشت: «ما عملاً این کمربند امنیتی - حدود ۱۰ کیلومتر در داخل لبنان - را با توافق دولت این کشور ایجاد کرده‌ایم».

نخست‌وزیر تل‌آویو در این‌باره ادعا کرد: «البته که حزب‌الله خشمگین است. همین امر در مورد ایران نیز صدق می‌کند».

نتانیاهو با تهدید اینکه هر کسی که در عملیات «طوفان الاقصی» به تاریخ ۷ اکتبر ۲۰۲۳ دخیل بود را به قتل خواهد رساند، گفت: «هیچ دولت فلسطینی در اینجا تأسیس نخواهد شد».
وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه نیز اظهار داشت: «اردوغان تمایل خود برای نابودی اسرائیل و به دست گرفتن دوباره اورشلیم (قدس اشغالی) را بیان می‌کند. فکر می‌کنم او فراموش کرده که ۴۰۰ سال حکومت عثمانی به پایان رسیده است».

نخست‌وزیر رژیم اشغالگر در این‌باره اضافه کرد: «او باید آرام باشد. ما به هیچ‌کس اجازه نخواهیم داد که موجودیت یا امنیت ما را تهدید کند، و من فکر می‌کنم ما نشان داده‌ایم که چه توانایی‌هایی داریم».

نتانیاهو همچنین مدعی شد که قصد دارد کمک‌های آمریکا به رژیم صهیونیستی را متوقف کند.

وی در این‌باره افزود: «این [کمک‌ها] مثل نوعی مستمری هستند. من آن را نمی‌خواهم. اقتصاد ما دیگر یک اقتصاد کوچک نیست. می‌خواهم این روند امسال آغاز شود».

کد خبر: ۴۱۵٬۳۰۷

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha