۱ تیر ۱۴۰۵ - ۱۰:۴۲
تولید ۷۱ هزار تن محصول کشاورزی در تفرش

تولید ۷۱ هزار تن محصول کشاورزی در تفرش

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تفرش گفت: یک سال گذشته حدود ۷۱ هزار تن انواع محصولات زراعی، باغی، دامی، طیور و آبزیان در این شهرستان تولید شده است.

به گزارش بازار، عزیز قشقایی روز دوشنبه، ظهار کرد: تفرش ۲۶۸ رشته قنات، ۲۱۱ چشمه آب کشاورزی، ۷۲ حلقه چاه کشاورزی و ۲ رودخانه اصلی قره‌چای و ابکمر دارد که منابع آب کشاورزی شهرستان را تامین می‌کنند.

وی با بیان اینکه از مجموع ۱۷۲ هزار هکتار مساحت شهرستان، حدود ۴۰ هزار هکتار را اراضی دیم و آبی تشکیل می‌دهد، افزود: عملکرد بخش کشاورزی تفرش در یک سال گذشته در حوزه‌های مختلف قابل توجه بوده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تفرش ادامه داد: ۴۱ مورد احیا و مرمت قنات و ۱۲ هزار و ۶۷۰ متر کانال آبیاری کشاورزی از ابتدای سال جاری تا پایان خردادماه اجرا شده است.

قشقایی همچنین از ارائه ۲ هزار و ۱۱۸ نفر روز آموزش و ترویج، پرداخت ۱۸ مورد تسهیلات بانکی و مبارزه با سن و علف‌های هرز در هشت هزار و ۴۰ هکتار از اراضی این شهرستان خبر داد و گفت: برای اجرای این اقدامات، ۶۲۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی، ملی و بانکی تامین شده است.

وی با اشاره به برنامه‌های پیش‌بینی‌شده برای سال جاری، خاطرنشان کرد: راه‌اندازی روستابازار با ۲۷ غرفه در محل اتحادیه تعاونی روستایی شهرستان، برگزاری جشنواره زنبور عسل، ایجاد انجمن تولیدکنندگان گیاهان دارویی، تشویق به افزایش سطح زیر کشت گلخانه‌ها تا ۱۵ هکتار و تکمیل هویت‌گذاری و پلاک‌کوبی دامداری‌های شهرستان از جمله برنامه‌های در دست اجرا است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تفرش در خصوص خرید گندم تولیدی کشاورزان نیز گفت: با توجه به کوهستانی بودن شهرستان، گندم تولیدی در محل سیلوی فراهان، سیلوی بخش نوبران ساوه و اتحادیه تفرش تحویل و پیش‌بینی می‌شود میزان تولید گندم شهرستان با توجه به سطح ابلاغی سازمان جهاد کشاورزی استان، به حدود ۱۲ هزار تن برسد.

شهرستان تفرش با جمعیتی بالغ بر ۱۸ هزار نفر در قالب حدود پنج هزار و ۴۰۰ خانوار در فاصله ۸۵ کیلومتری شمال شرقی شهر اراک مرکز استان مرکزی قرار دارد.

کد خبر: ۴۱۳٬۸۸۳

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha