۲۷ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۴۵
۲۰۰ روستای استان کرمانشاه تا پایان امسال به شبکه پایدار آب متصل خواهد شد

۲۰۰ روستای استان کرمانشاه تا پایان امسال به شبکه پایدار آب متصل خواهد شد

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه گفت: با تداوم طرح‌های آبرسانی، ۲۰۰ روستای دیگر نیز تا پایان امسال به شبکه پایدار آب متصل خواهند شد.

به گزارش بازار، رضا داودی در نشست بررسی پروژه‌های آبرسانی استان کرمانشاه با حضور استاندار و دبیر قرارگاه محرومیت زدایی امام حسن مجتبی (ع) با اشاره به اجرای طرح‌های گسترده ساماندهی تنش آبی در روستاهای کشور و به‌ویژه استان کرمانشاه اظهار کرد: بر اساس برنامه‌های تعریف‌شده، ۲ قرارداد آبرسانی برای ۸۶۰ روستای استان در دستور کار قرار گرفت که طی سه سال گذشته پیشرفت قابل توجهی داشته است.

وی افزود: تاکنون بیش از ۴۲۰ روستا در سطح استان ساماندهی شده و از آب پایدار و خدمات بهداشتی بهره‌مند شده‌اند و این طرح‌ها به مردم روستاها خدمات قابل توجهی ارائه کرده است.

داودی با بیان اینکه حدود ۳۰۰ روستای دیگر نیز در حال حاضر در دست اجرا قرار دارد، تصریح کرد: این پروژه‌ها از پیشرفت مناسبی برخوردار هستند و پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال جاری بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ روستا دیگر نیز به مرحله بهره‌برداری برسند.

مدیرعامل آبفای استان کرمانشاه ادامه داد: هدف‌گذاری شده است تا پایان سال ۱۴۰۶ تمامی روستاهای باقی‌مانده این طرح با تأمین اعتبارات لازم، ساماندهی شده و پروژه‌ها به طور کامل به سرانجام برسند.

وی تأکید کرد: با اجرای این طرح‌ها، استان کرمانشاه در حوزه آب‌رسانی روستایی در وضعیت پایدار و مطلوبی قرار خواهد گرفت و تنش آبی در سطح روستاها به شکل قابل توجهی کنترل می‌شود.

داودی در پایان با اشاره به روند اجرای قراردادهای آبرسانی گفت: مجموع پروژه‌ها در قالب ۲ قرارداد اصلی از حدود سه سال گذشته آغاز شده و با همراهی مجموعه مدیریتی استان و حمایت استاندار، روند اجرای طرح‌ها با شتاب مناسبی در حال پیشرفت است.

کد خبر: ۴۱۳٬۰۸۵

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha