۲۶ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۵:۰۴
کاهش ۲۲ درصدی خرید گندم در خراسان شمالی

کاهش ۲۲ درصدی خرید گندم در خراسان شمالی

مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خراسان شمالی از کاهش ۲۲ درصدی خرید تضمینی گندم از ابتدای شروع فصل خرید تاکنون در این استان خبر داد.

به گزارش بازار، نعمان یزدانی، اظهار کرد: یکی از علل کاهش خرید گندم این است که هنوز کمباین‌های مورد نیاز برای برداشت گندم از استان‌های مجاور وارد استان نشده اند. یکی دیگر از علل کاهش خرید گندم در استان این است که فصل گرما در این استان نسبت به سال گذشته دیرتر فرا رسید و هنوز در بسیاری از مزارع گندم‌ها به مرحله برداشت نرسیده اند.

وی افزود: از ابتدای فصل برداشت تاکنون در استان بیش از هشت هزار تن گندم خریداری شده که ارزش گندم‌های خریداری شده چهار هزار و ۱۸ میلیارد ریال بوده است. برای امسال پیش بینی شده است که ۱۸۰ هزار تن گندم به صورت تضمینی خرید شود.

این مقام مسئول بیان کرد: امسال ۳۲ مرکز خرید در استان برای خرید گندم از کشاورزان راه اندازی خواهد شد.

کد خبر: ۴۱۲٬۹۴۸

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha