۲۶ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۱۶
کشف محموله ۱۲۰ میلیارد ریالی خشکبار غیرمجاز در کرمانشاه

کشف محموله ۱۲۰ میلیارد ریالی خشکبار غیرمجاز در کرمانشاه

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان کرمانشاه از کشف ۲۴ تن کشمش فاقد مجوز به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال و دستگیری یک متهم در این پرونده خبر داد.

به گزارش بازار، سرهنگ فرامرز منصوری از شناسایی و کشف یک محموله بزرگ خشکبار فاقد مجوز در این استان خبر داد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان کرمانشاه اظهار کرد: در پی دریافت گزارشی مبنی بر نگهداری حجم قابل توجهی خشکبار بدون مدارک و مجوزهای قانونی، موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران پلیس امنیت اقتصادی قرار گرفت.

وی افزود: پس از انجام اقدامات اطلاعاتی و بررسی‌های لازم، محل نگهداری این محموله شناسایی و با هماهنگی مراجع ذی‌صلاح مورد بازرسی قرار گرفت.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان کرمانشاه تصریح کرد: در جریان این عملیات، ۲۴ هزار کیلوگرم کشمش فاقد مجوز کشف و ضبط شد.

منصوری با اشاره به ارزش ریالی کالای کشف شده گفت: کارشناسان ارزش این محموله را حدود ۱۲۰ میلیارد ریال برآورد کرده‌اند.

وی ادامه داد: در ارتباط با این پرونده یک نفر شناسایی و دستگیر شده و برای طی مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شده است.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان کرمانشاه در پایان بر تداوم برخورد با جرائم اقتصادی تأکید کرد و افزود: مقابله با نگهداری و عرضه کالاهای فاقد مجوز و برخورد با متخلفان اقتصادی با جدیت در دستور کار پلیس قرار دارد.

کد خبر: ۴۱۲٬۹۰۱

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha