۲۴ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۳۰
تاخیر در پرداخت سهم متقاضیان، چالش جدی مسکن ۶۴۸ واحدی دورود است

تاخیر در پرداخت سهم متقاضیان، چالش جدی مسکن ۶۴۸ واحدی دورود است

معاون مسکن و ساختمان اداره‌کل راه و شهرسازی لرستان گفت: تاخیر در پرداخت آورده از سوی برخی متقاضیان پروژه ۶۴۸ واحدی مسکن ملی دورود، روند اجرای عملیات را با چالش مواجه کرده است.

به گزارش بازار، رضا حامی روز یکشنبه در بازدید از پروژه ۶۴۸ واحدی نهضت ملی مسکن شهرستان دورود افزود: در صورت تامین به‌موقع تسهیلات بانکی و واریز آورده متقاضیان، این واحدها دهه فجر سال جاری به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی اظهار کرد : عملیات اجرایی این پروژه ابتدای سال ۱۴۰۲ در زمینی به مساحت ۸.۳ هکتار در قالب ۲۴ بلوک مسکونی آغاز شد که تسهیلات آن از سوی بانک مسکن برقرار بوده و تاکنون بالغ بر سه هزار میلیارد ریال از محل آورده متقاضیان و تسهیلات بانکی هزینه شده است.

حامی با بیان اینکه پروژه از نظر فنی دارای شرایط ویژه‌ای بوده است، تصریح کرد: در این طرح، به دلیل شرایط زمین، هزینه قابل توجهی برای عملیات تحکیم بستر صرف شده که بخش مهمی از منابع پروژه را به خود اختصاص داده است.

معاون مسکن و ساختمان اداره‌کل راه و شهرسازی لرستان با بیان اینکه پیشرفت کلی پروژه به حدود ۳۰ درصد رسیده است عنوان کرد: بزرگ‌ترین چالش پیش‌روی پروژه، تاخیر در پرداخت آورده از سوی برخی متقاضیان است که روند اجرای عملیات را با چالش مواجه می کند.

حامی خاطرنشان کرد: بنابراین پروژه به‌منظور تسریع در تکمیل واحدها و بهره‌مندی هرچه سریع‌تر متقاضیان از واحدهای مسکونی، به ‌صورت فازبندی دنبال می‌شود و فاز نخست این پروژه شامل ۱۱۲ واحد مسکونی هم‌اکنون با پیشرفت فیزیکی بیش از ۵۰ درصد، وارد مرحله اجرای نما شده است.

وی افزود: تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن از اولویت‌های اصلی اداره‌کل راه و شهرسازی لرستان بوده و تمام تلاش مجموعه بر آن است که این واحدها در کوتاه‌ترین زمان ممکن به بهره‌برداری برسند.

کد خبر: ۴۱۲٬۴۰۳

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha