۲۲ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۱:۲۴
اقدامات عجیب آمریکا ادامه دارد؛ به رئیس فدراسیون فوتبال فلسطین اجازه ورود ندادند!

اقدامات عجیب آمریکا ادامه دارد؛ به رئیس فدراسیون فوتبال فلسطین اجازه ورود ندادند!

رئیس فدراسیون فوتبال فلسطین به دلیل عدم صدور ویزا، از ورود به آمریکا در جریان جام جهانی ۲۰۲۶ محروم شد.

به گزارش بازار، جبرئیل رجوب، رئیس فدراسیون فوتبال فلسطین، به همراه دیگر روسای فدراسیون‌های فوتبال که در جام جهانی ۲۰۲۶ شرکت خواهند کرد، در مکزیکوسیتی منتظر اجازه ورود به ایالات متحده است.

تیم ملی فلسطین به جام جهانی راه نیافت، اما فیفا معمولا هر چهار سال یکبار به عنوان جشن وحدت جهانی، روسای فدراسیون‌های فوتبال از سراسر جهان را به این مسابقات دعوت می‌کند.

رجوب در مسابقه افتتاحیه بین مکزیک و آفریقای جنوبی در روز پنجشنبه شرکت کرد. با این حال، او جزو تعدادی از مقاماتی است که درخواست ویزای او از سوی ایالات متحده رد شده یا هنوز ویزایی دریافت نکرده‌اند.

او به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفت: فکر نمی‌کنم استفاده یا سوءاستفاده از این حق و محروم کردن همه فوتبالیست‌های جهان از حضور در جام جهانی منصفانه باشد.

اینفانتینو این هفته گفت که فیفا سعی کرده است مشکلات ویزا را حل کند، اما نمی‌تواند تصمیمات دولت ایالات متحده را نادیده بگیرد.

او روز چهارشنبه به خبرنگاران گفت: باید احترام بگذاریم که ما پادشاهان جهان نیستیم که به دولت‌ها و نیروهای پلیس دیکته کنیم.

وزارت امور خارجه ایالات متحده بلافاصله در مورد ویزای رجوب اظهار نظر نکرد، اما سال گذشته محدودیت‌های جدیدی را برای دارندگان گذرنامه‌های فلسطینی، از جمله کسانی که برای تشکیلات خودگردان فلسطین کار کرده بودند، اعمال کرد.

همین تصمیم سبب شد ویزایی که به محمود عباس، رئیس جمهور فلسطین، اجازه شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل را می‌داد، نیز در سپتامبر گذشته لغو شود.

کد خبر: ۴۱۲٬۱۴۶

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha