۲۰ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۰۸
شناسایی بیش از ۵ هزار تغییر کاربری غیرمجاز در آذربایجان شرقی

شناسایی بیش از ۵ هزار تغییر کاربری غیرمجاز در آذربایجان شرقی

مدیر امور اراضی آذربایجان شرقی از شناسایی پنج هزار و ۴۵۰ مورد تخلف تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی در استان خبر داد.

به گزارش بازار، مجید احمدی در مراغه گفت: در سال گذشته یک هزار و ۲۵۰ مورد تغیر کاربری اراضی به مساحت ۲۵ هکتار با دستور قضائی به حالت اولیه بازگردانده شده است.

وی اضافه کرد: حفظ زمین‌های کشاورزی در تأمین امنیت غذایی جامعه اهمیت زیادی دارد و به همین دلیل، نظارت بر اراضی کشاورزی به‌صورت منظم و مستمر انجام خواهد گرفت تا از تخریب و تبدیل اراضی زراعی جلوگیری شود.

وی از شهرندان خواست درصورت مشاهده هرگونه تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کشاورزی، از طریق سامانه ارتباط مردمی تلفنی ۱۳۱ سازمان امور اراضی کشور موضوع را اطلاع دهند تا از تخریب این اراضی ارزشمند جلوگیری شود.

مدیرامور اراضی استان گفت: سال گذشته با هدف حمایت از تولید و اشتغال پایدار ۴۷۵ مورد مجوز تغییر کاربری در استان صادر شده است.

احمدی خاطرنشان کرد: از محل تغییر کاربری‌های مجاز ۵۱ میلیارد تومان عوارض دریافت و به خزانه دولت واریز شده است.

وی افزود: سال گذشته از طریق کمیسیون تبصره یک ماده یک استان بیش از ۴۰ جلسه برای صدور مجوزبرای تغیر کاربری اراضی تشکیل شده است.

کد خبر: ۴۱۱٬۷۱۸

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha