به گزارش بازار، حشمت عزیزان روز سهشنبه در حاشیه نشست مدیریت بحران اظهار کرد که از ابتدای فصل برداشت تاکنون، ۱۹۰ هزار تن گندم از کشاورزان استان، به ویژه در شهرستانهای جنوبی، خریداری و به سیلوهای ذخیره منتقل شده است.
وی ارزش این مقدار گندم خریداری شده را افزون بر ۹ هزار میلیارد تومان عنوان کرد که تاکنون یک سوم آن پرداخت شده است.
عزیزان با اشاره به ادامه روند برداشت گندم، بهویژه در شهرستانهای شمالی، افزود: پیشبینی میکنیم این میزان به حدود ۳۰۰ هزار تن برسد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی ایلام همچنین به کشاورزان اطمینان خاطر داد که نگرانی بابت پرداخت هزینه گندم نداشته باشند چرا که دولت با جدیت و با قیمت تضمینی ۵۰ هزار تومان، پرداخت آن را تضمین کرده است.
عزیزان همچنین توضیح داد که ۱۱ هزار تن محصول کلزا نیز با قیمت هر کیلوگرم ۱۱۰ هزار تومان خریداری شده است که خوشبختانه به صورت نقدی تسویه و کشاورزان از این بابت رضایت کامل دارند.
بر اساس پیشبینی کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی استان، میزان تولید گندم ایلام در سال جاری با افزایشی بیش از ۳۰ درصد نسبت به سال گذشته، به حدود ۴۰۰ هزار تن خواهد رسید.





نظر شما