۱۷ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۱۶
واگذاری ۲۱ هکتار زمین ملی در شیروان برای توسعه نیروگاه‌های خورشیدی

واگذاری ۲۱ هکتار زمین ملی در شیروان برای توسعه نیروگاه‌های خورشیدی

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان شیروان گفت: ۲۱ هکتار از اراضی ملی و دولتی این شهرستان از سال ۱۴۰۳ تاکنون به متقاضیان احداث نیروگاه‌های خورشیدی واگذار شده است.

به گزارش بازار، مصطفی سیامکی روز یکشنبه اظهار کرد: در این مدت ۱۵ متقاضی از روستاهای بیگان، توده، قلعه‌چه، دوین، گلیان، لوجلی و پیرشهید از توابع بخش مرکزی شیروان برای دریافت زمین جهت احداث نیروگاه خورشیدی اقدام کرده‌اند که زمین مورد نیاز آنان در قالب اراضی ملی و دولتی واگذار شده است.

وی افزود: تامین زمین برای اجرای این طرح‌ها با هدف تولید برق پایدار و کمک به مدیریت مصرف انرژی انجام شده و در دستور کار دستگاه‌های مرتبط قرار دارد.

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شیروان ادامه داد: روند بررسی و اجرای طرح‌های واگذاری اراضی برای توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر به صورت مستمر در حال پیگیری است.

سیامکی با اشاره به اینکه توسعه انرژی‌های پاک از سیاست‌های مهم دولت و وزارت جهاد کشاورزی است، یادآور شد: در سال‌های اخیر برنامه‌ریزی گسترده‌ای برای بهره‌برداری از اراضی ملی در جهت احداث نیروگاه‌های خورشیدی انجام شده و این موضوع به طور جدی دنبال می‌شود.

وی همچنین با اشاره به تسهیل فرآیندهای اداری گفت: دولت با اصلاح روندها، استعلام‌های مربوط به واگذاری زمین برای پروژه‌های خورشیدی را در «سامانه پنجره واحد زمین» متمرکز کرده است که این اقدام می‌تواند زمینه را برای حضور و فعالیت بیشتر سرمایه‌گذاران فراهم کند.

کد خبر: ۴۱۱٬۱۵۰

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha