۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۵
احیای ۵۵ واحد تولیدی در استان قزوین طی سال گذشته

احیای ۵۵ واحد تولیدی در استان قزوین طی سال گذشته

دادستان قزوین از احیای ۵۵ واحد تولیدی راکد یا نیمه‌تعطیل در سال گذشته خبر داد و گفت: با این اقدام، زمینه حفظ و بازگشت به اشتغال برای ۸۴۵ نفر از کارگران و متخصصان استان فراهم شد.

به گزارش بازار، علی‌اصغر عسگری در تشریح عملکرد ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان در سال ۱۴۰۴ اظهار کرد: با ورود مستقیم این ستاد، ۵۵ واحد تولیدی راکد یا نیمه‌تعطیل به چرخه تولید بازگشتند که در نتیجه آن، زمینه حفظ و بازگشت به اشتغال برای ۸۴۵ نفر از نیروهای کار استان فراهم شد.

دادستان قزوین با اشاره به روند رفع موانع از این واحدها گفت: عمده مشکلات این بنگاه‌های اقتصادی شامل اختلافات شرکا، بدهی‌های معوق بانکی، مسائل مالیاتی و توقیف‌های غیرضرور بود که با برگزاری نشست‌های مستمر با مدیران دستگاه‌های اجرایی، بانک‌ها و سازمان‌های مرتبط، راهکارهای حقوقی و قضایی مناسب برای هر واحد به صورت جداگانه تدوین و اجرایی شد.

عسگری با تأکید بر اینکه اولویت اصلی ستاد، حفظ تولید موجود و جلوگیری از تعطیلی بنگاه‌های اقتصادی است، تصریح کرد: هدف ما صرفاً ارائه آمار نیست؛ آنچه برای دادگستری استان اهمیت دارد، استمرار فعالیت واحدهای تولیدی، صیانت از معیشت کارگران و کمک به رونق اقتصادی استان در چارچوب سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی است.

دادستان عمومی و انقلاب قزوین در پایان یادآور شد: دستگاه قضایی استان در سال ۱۴۰۵ که از سوی مقام معظم رهبری به نام اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی نام‌گذاری شده است، با توجه به شرایط خطیر کنونی کشور مصمم است تا بیش از پیش از تولید حمایت کند و سهم خود را در ادای تکلیف به فرمایش رهبر معظم انقلاب به نحو احسن ایفا نماید.

کد خبر: ۴۰۹٬۷۱۶

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha