۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۱۴
سهم ۱۳.۳درصدی مازندران از جوجه‌ریزی ایران در آغاز خرداد

سهم ۱۳.۳درصدی مازندران از جوجه‌ریزی ایران در آغاز خرداد

مازندران با اختصاص بیش از ۱۳.۳ درصد از سهم جوجه‌ریزی کل کشور، همچنان پیشتاز تولید گوشت سفید در ایران است.

به گزارش بازار، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران از ثبت رکورد جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری گوشتی استان خبر داد و گفت: مازندران با اختصاص بیش از ۱۳.۳ درصد از سهم جوجه‌ریزی کل کشور، همچنان پیشتاز تولید گوشت سفید در ایران است.

حسین نگهدار افزود: در هفته اول خرداد ماه امسال با همت تولیدکنندگان و برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، از اول تا ششم خرداد ماه، بالغ بر ۳ میلیون و ۴۳۷ هزار قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری گوشتی استان مازندران انجام شده است.

وی با اشاره به جایگاه استراتژیک استان در تامین پروتئین مورد نیاز کشور، ادامه داد: این میزان جوجه‌ریزی معادل ۱۳.۳۱ درصد از کل سهم جوجه‌ریزی در کشور است که نشان‌دهنده ظرفیت و نقش مازندران در سفره ایرانیان است.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران افزود: مازندران با این عملکرد توانسته است رتبه اول جوجه‌ریزی را در کشور به خود اختصاص دهد.

نگهدار توازن تولید و تامین نیاز بازارهای هدف به ویژه پایتخت را از اولویت‌های اصلی سازمان جهاد کشاورزی مازندران دانست و افزود: پایداری تولید و استمرار جوجه‌ریزی در واحدهای صنعتی استان، ثبات بازار و امنیت غذایی را تضمین می‌کند.

وی گفت: سازمان جهاد کشاورزی با تمام توان در جهت رفع موانع تولید، تامین نهاده‌ها و ارائه خدمات کارشناسی در کنار تولیدکنندگان است تا روند رو به افزایش تولید در قطب صنعت طیور کشور با قوت ادامه یابد.

کد خبر: ۴۰۹٬۶۶۲

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha