۷ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۰:۲۱
تعاونی‌ها مسیری برای کاهش فشار اقتصادی بر کارکنان هستند
یک فعال کارگری:

تعاونی‌ها مسیری برای کاهش فشار اقتصادی بر کارکنان هستند

آبادان- حمیدپور، یک فعال کارگری گفت: تعاونی‌ها مسیری برای کاهش فشار اقتصادی بر کارکنان در شرایط فعلی تورمی کشور هستند.

حبیب حمیدپور در گفت‌وگو با خبرنگار بازار اظهار کرد: تعاونی‌ها می‌توانند نقش مهمی در ارتقای معیشت کارگران و سایر کارکنان داشته باشند اما موفقیت آن‌ها نیازمند همکاری مدیران و مسئولان ارشد هر مجموعه است.

وی افزود: در همه کشورهای جهان، قشر متوسط نقش اصلی را در حرکت چرخ تولید و اقتصاد بر عهده دارد بنابراین هیچ دلیلی وجود ندارد که مدیران از توسعه و حمایت از تعاونی‌ها غفلت کنند.

این فعال کارگری با اشاره به تشکیل یک تعاونی در پالایشگاه آبادان طی سال‌های اخیر توضیح داد: این تعاونی با هدف بهبود وضعیت معیشتی تمامی کارکنان ایجاد شده و اکنون به دنبال راه‌اندازی یک دفتر اداری متمرکز برای توسعه فعالیت‌های آن هستیم.

حمیدپور ابراز امیدواری کرد: انتظار می‌رود مدیران شرکت پالایش نفت آبادان در این زمینه همکاری لازم را هرچه سریع‌تر انجام دهند.

وی با اشاره به شرایط اقتصادی و افزایش تورم تصریح کرد: در شرایط فعلی، تعاونی‌ها یکی از بهترین راهکارها برای کاهش بخشی از مشکلات و فشارهای معیشتی کارکنان محسوب می‌شوند.

کد خبر: ۴۰۹٬۴۴۴

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha