۳ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۵۸
سیل در خداآفرین ۸۰ میلیارد ریال خسارت به بخش کشاورزی وارد کرد

سیل در خداآفرین ۸۰ میلیارد ریال خسارت به بخش کشاورزی وارد کرد

فرماندار خداآفرین گفت: وقوع سیل در بخش گرمادوز این شهرستان، بیش از ۸۰ میلیارد ریال به محصولات زراعی، شالیزارها و زیرساخت‌های کشاورزی این بخش خسارت وارد کرده است.

به گزارش بازار، مهدی حاتمی روز یکشنبه اظهار کرد: این سیل حوالی ساعت ۱۷ روز جمعه، اول خرداد، در محدوده روستاهای بخش گرمادوز رخ داد و موجب وارد آمدن خسارت به اراضی کشاورزی و تأسیسات سنتی آبیاری در این منطقه شد.

مهدی حاتمی: عملیات لایروبی و ترمیم کانال‌های سنتی آسیب‌دیده از سیل در بخش گرمادوز از فردا /۴ خرداد/آغاز می‌شود

وی افزود: بر اساس بررسی‌های اولیه، اراضی کشاورزی ۶ روستای کدخالو، لاریجان، قارلوجه، گون‌گورمز، باقراوغلی و حسنعلی کدخدالو در این حادثه طبیعی آسیب دیده است.

فرماندار خداآفرین با بیان اینکه در این حادثه به زراعت حدود ۱۰۰ خانوار بهره‌بردار خسارت وارد شده است، گفت: خوشبختانه سیل روز جمعه هیچ‌گونه خسارت جانی در پی نداشت و آسیب‌ها مربوط به اراضی زراعی، محصولات کشاورزی و بخشی از زیرساخت‌های آبیاری است.

حاتمی ادامه داد: طبق برآوردهای اولیه، در جریان این سیل حدود ۵۰ هکتار از مزارع گندم و جو و همچنین ۵۰ هکتار از اراضی زیر کشت برنج دچار خسارت شده است.

وی اضافه کرد: همچنین حدود سه هکتار خزانه نشای برنج در این حادثه آسیب دیده که این میزان خزانه برای کشت سطح وسیعی از شالیزارهای منطقه مورد استفاده قرار می‌گرفت.

فرماندار خداآفرین با اشاره به خسارت وارد شده به زیرساخت‌های کشاورزی بخش گرمادوز، اظهار کرد: بر اثر شدت جریان سیلاب، چهار کانال سنتی کشاورزی و ۲ سیل‌بند نیز آسیب دیده و بخشی از مسیرهای انتقال آب کشاورزی نیازمند لایروبی و ترمیم است.

حاتمی گفت: هماهنگی‌های لازم برای لایروبی و ترمیم کانال‌های سنتی آسیب‌دیده انجام شده و عملیات اجرایی مربوط به بازگشایی، لایروبی و ساماندهی این کانال‌ها از فردا /چهارم خرداد/ آغاز خواهد شد تا امکان تأمین و انتقال آب مورد نیاز مزارع باقی‌مانده فراهم شود.

وی با بیان اینکه مزارع گندم و جو خسارت‌دیده زیر پوشش بیمه کشاورزی قرار دارند، افزود: محصول برنج در این منطقه بیمه نیست و از این رو درباره چگونگی حمایت و کمک به بهره‌برداران شالیزارهای آسیب‌دیده، پس از بررسی دقیق میدانی و ارزیابی کارشناسان مربوطه تصمیم‌گیری خواهد شد.

فرماندار خداآفرین تأکید کرد: کارشناسان دستگاه‌های مسئول در حال بررسی میزان دقیق خسارت‌ها هستند و نتیجه نهایی ارزیابی‌ها مبنای تصمیم‌گیری برای پیگیری حمایت‌های لازم از کشاورزان و بهره‌برداران خسارت‌دیده خواهد بود.

کد خبر: ۴۰۸٬۸۲۷

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha