۲ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۴۹
۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای گازرسانی به ۵ روستای کجور اختصاص یافت

۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای گازرسانی به ۵ روستای کجور اختصاص یافت

مدیرعامل شرکت گاز مازندران اعلام کرد که اعتباری بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان برای گازرسانی به پنج روستای لشکنار، حیرت، عالیدره، گندیسکلا و کینس با ۳۶ کیلومتر لوله‌گذاری تصویب شده است.

به گزارش بازار، هژبر جوادی در نشست شورای اقتصادی مازندران در ساری با اشاره به وجود یک‌میلیون و ۷۹۰ هزار مشترک گاز در استان که ۹۲ درصد از آن به مشترکان خانگی اختصاص دارد بر ضرورت لزوم بهسازی و بهینه‌سازی مصرف، عایق‌بندی مناسب موتورخانه شوفاژها به منظور پیشگیری از هدررفت و صرفه‌جویی بین ۲۰ تا ۳۵ درصدی انرژی در مصرف گاز تاکید کرد.

مدیرعامل شرکت گاز مازندران به تغییر نظام تعرفه گاز از اقلیم سابق به پله‌های ۱ تا ۴ اشاره کرد و گفت: پله‌های ۱ و ۲ مربوط به مشترکان با مصرف متعارف و پله‌های ۳ و ۴ مختص مشترکان پرمصرف و بدمصرف است که به آنها اخطار داده شده تا ناوگان گازرسانی خود را بررسی و مشکل را رفع کنند.

جوادی در خصوص سرانجام پروژه عظیم گازرسانی به منطقه کوهستانی کجور شهرستان نوشهر پس از ۵ سال از آغاز اجرای این طرح مهم استانی و ملی گفت: برای اجرای این پروژه عظیم یکی از مسیرهای گازرسانی از شهر مرزن‌آباد چالوس به سمت روستای ورودی کجور در منطقه دوآب انتخاب و اقدام شد و به علت گستردگی مناطق کوهستانی و شرایط خاص آب و هوایی بخش کجور در گام‌های بعدی مرحله به مرحله از دوآب به سمت مناطق بالادست همچون گت کش و شهرهای پول، کجور، کدیر، کدیرسر فرایند عملیات لوله‌کشی و اقدامات زیرساختی انجام شد و در حال حاضر فقط شهرهای پرجمعیت پول و کجور از منبع لوله کشی تغذیه می کنند و از نعمت گاز طبیعی برخوردارند و ۶۷ روستای این منطقه کماکان از سوخت های جایگزین استفاده می کنند که در حال حاضر بخاطر شرایط خاص کشور ادامه عملیات لوله کشی و گازرسانی پیشرفت قابل ملاحضه ندارد.

کد خبر: ۴۰۸٬۵۴۴

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha