۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۸:۵۱
مخالفت فرانسه با حضور ناتو در تنگه هرمز

مخالفت فرانسه با حضور ناتو در تنگه هرمز

فرانسه روز پنجشبه ایده نقش‌آفرینی ناتو در یک مأموریت بین‌المللی در تنگه هرمز را رد کرد.

به گزارش بازار، پاریس مخالفت خود با تعیین یک مأموریت دریایی برای ائتلاف نظامی ناتو در تنگه هرمز را اعلام کرد.

به گزارش الجزیره، سخنگوی وزارت امور خارجه فرانسه گفت: «موضع ما روشن و ثابت است. پیمان آتلانتیک شمالی مربوط به منطقه آتلانتیک شمالی است. نه هدف ناتو چنین چیزی است و نه در عمل ائتلاف مناسبی برای تمرکز بر مسئله‌ای در خاورمیانه و هرمز به شمار می‌رود.»

در پی بسته شدن تنگه هرمز به دلیل تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران، رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ ابتدا از متحدان اروپایی درباره تنگه درخواست کمک کرد.

با مخالفت متحدان واشنگتن با این ایده، برخی کشورها از مأموریت دریایی برای تنگه هرمز پس از پایان درگیری‌ها سخن گفتند.

پیش از این بلومبرگ گزارش داده بود که اعضای ناتو در حال بررسی تعیین یک مأموریت دریایی در تنگه هرمز هستند، اما مخالفت‌هایی در داخل ائتلاف در این باره وجود دارد.

کد خبر: ۴۰۸٬۳۹۴

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha