۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۲:۰۱
پیشنهاد اجرای ۱۴ طرح اقتصاد مقاومتی در خراسان شمالی با مشارکت بخش خصوصی

پیشنهاد اجرای ۱۴ طرح اقتصاد مقاومتی در خراسان شمالی با مشارکت بخش خصوصی

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان شمالی از پیشنهاد اجرای ۱۴ طرح اقتصاد مقاومتی در بخش‌های مختلف این استان با مشارکت بخش خصوصی خبر داد.

به گزارش بازار، حسن نادری اظهار کرد: این طرح‌ها در حوزه‌های متنوعی از جمله محیط‌زیست، فاضلاب، ورزشی، آموزشی، صنایع‌دستی، کشاورزی و گردشگری تعریف شده و با هدف تقویت مشارکت بخش خصوصی و تسریع روند توسعه استان در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: رویکرد اصلی در طراحی این طرح‌ها، مشخص‌سازی دقیق سازوکار و نحوه مشارکت، تعیین میزان سهم بخش خصوصی و دولت و همچنین پیش‌بینی مشوق‌های لازم برای جذب سرمایه‌گذاران است تا اجرای طرح‌ها به صورت شفاف، هدفمند و اثربخش انجام شود.

نادری تصریح کرد: هدف از تدوین این طرح‌ها، حرکت در مسیر توسعه پایدار، افزایش بهره‌وری و ایجاد رونق اقتصادی در استان است و تلاش می‌شود با اجرای آنها زمینه اشتغال‌زایی و بهبود شاخص‌های اقتصادی خراسان شمالی نیز فراهم شود.

وی ادامه داد: ۱۴ طرح اقتصاد مقاومتی پیشنهادی استان در صورت نهایی شدن می‌تواند نقش مهمی در استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود و ارتقای سطح سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف ایفا کند.

بر اساس این گزارش، طرح‌های پیشنهادی اقتصاد مقاومتی در خراسان شمالی با رویکرد مشارکت بخش خصوصی و با هدف ارتقای کارآمدی و بهره‌وری در حوزه‌های مختلف اقتصادی و عمرانی استان تدوین شده است.

خراسان شمالی حدود ۴۰۰ واحد تولیدی و صنعتی با سرمایه گذاری ۱۳ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۱۱ هزار نفر دارد که از لحاظ داشتن صنایع بزرگ صنعتی در بین ۳۱ استان کشور رتبه دهم را داراست.

کد خبر: ۴۰۸٬۳۲۴

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha