۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۰:۱۵
قطعه ۹ بزرگراه کربلا باید تا پیش اربعین آماده بهره‌برداری شود

قطعه ۹ بزرگراه کربلا باید تا پیش اربعین آماده بهره‌برداری شود

معاون عمرانی استاندار کرمانشاه گفت: تکمیل قطعه ۹ بزرگراه کربلا یکی از اولویت های مهم مدیریت ارشد استان است و ۸ کیلومتر باقی مانده باید تا قبل از آغاز اربعین به بهره‌برداری برسد.

به گزارش بازار، طهماسب نجفی در نشست کمیته زیرساخت ستاد اربعین استان که با حضور مدیرکل دفتر فنی استانداری و مدیران دستگاه‌های عضو برگزار شد؛ بر آمادگی استان کرمانشاه برای میزبانی زوار حسینی در ایام اربعین تاکید کرد و گفت: یکی از مزیت‌های بسیار مهم استان کرمانشاه برخورداری از زیرساخت مناسب جاده‌ای است و محورهای ورودی استان از مسیر کنگاور، کامیاران و هرسین تا مرز خسروی، به صورت‌ بزرگراهی هستند.

وی افزود: این زیرساخت مناسب، امکان تردد آسان و ایمن را برای زوار حسینی از طریق مرز خسروی در سطح استان فراهم کرده است. معاون عمرانی استاندار گفت: همچنین در اربعین امسال مقدمات عبور زوار حسینی از بازارچه سومار به عنوان نزدیکترین مرز به عتبات عالیات در حال فراهم شدن است که یک اتفاق خوب برای تسهیل در روند تردد زوار به ویژه در ایام اوج تردد زوار محسوب می‌شود.

وی تکمیل قطعه ۹ بزرگراه کربلا را یکی از اولویت‌های مهم مدیریت ارشد استان توصیف کرد و گفت: قطعه ۹ بزرگراه کربلا به طول ۱۶ کیلومتر یکی از قطعات مهم و کلیدی این مسیر است و راه و شهرسازی باید تمام توان خود را به کار گیرد تا ۸ کیلومتر باقی مانده از این مسیر تا قبل از اربعین به بهره برداری برسد.

نجفی روکش آسفالت محورهای منتهی به مرزهای اربعینی را یکی دیگر از برنامه‌های در دست اقدام توسط راهداری استان اعلام کرد و گفت: روکش مناسب آسفالت، خط کشی مسیر و دیگر اقدامات ضروری در محورهای منتهی به مرزهای اربعینی استان به عبور ایمن و آسان زوار حسینی بسیار کمک می کند.

وی در ادامه به اقدامات ارزشمند در اربعین گذشته اشاره کرد و گفت: افزایش گیت های مسافری، راه اندازی تصفیه خانه فاضلاب و سردخانه خسروی، ساماندهی پارکینگ های اربعین، پایش تصویری و نصب دوربین های نظارتی در دوربین پارکینگ ها، احداث جاده ضلع غربی پایانه، تقویت پوشش آنتن تلفن همراه و افزایش پهنای باند از جمله پروزه های انجام گرفته در سال گذشته بود.

معاون عمرانی استاندار تاکید کرد: استان کرمانشاه امسال با آمادگی بسیار بیشتری مهیای میزبانی از زوار حسینی می‌شود. در این نشست مدیران دستگاه‌های مختلف از جمله آبفا، راه و شهرسازی، راهداری، صدا و سبما، هلال احمر و ... گزارشی از پروژه ها و برنامه های در دست اقدام برای اربعین ۱۴۰۵ را ارائه دادند.

کد خبر: ۴۰۸٬۱۵۵

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha