به گزارش بازار، حسین امامی روز دوشنبه افزود: این طرحها شامل؛ احداث، بهره برداری و نگهداری از تاسیسات فاضلاب شهر تایباد، ۲ طرح احداث، بهرهبرداری و نگهداری از تاسیسات فاضلاب شهرهای خواف و تربت حیدریه به روش بیع متقابل است.
وی اضافه کرد: تکمیل احداث و نگهداری از تاسیسات فاضلاب شهر نیشابور و احداث، بهره برداری و نگهداری تاسیسات فاضلاب شهر سبزوار به روش BOT (مشارکت دولت و بخش خصوصی) از دیگر طرحهاست.
مدیرعامل شرکت آبفای خراسان رضوی ادامه داد: سال گذشته ۳۸ میلیون و ۷۰۰هزار متر مکعب فاضلاب در استان جمع آوری و تصفیه شده است.
امامی پساب حاصل از تصفیه فاضلاب در استان را ۳۱ میلیون و ۸۰۰ هزار مترمکعب اعلام کرد و گفت: جمعیت تحت پوشش خدمات جمع آوری و دفع بهداشتی فاضلاب در استان با بهره برداری از تصفیه خانه های فاضلاب شهرک ولیعصر تربت حیدریه، مسکن مهر قوچان و روستای بیدوی در سال جاری افزایش خواهد یافت.
وی افزود: مشترکین آب در شهرهای نیشابور، تربت حیدریه، سبزوار، گلبهار، گناباد، طرقبه و خواف و روستاهای زرقان، سلیمانی و کلات تحت پوشش خدمات جمعآوری و دفع بهداشتی فاضلاب قرار دارند و شهرهای سبزوار، نیشابور، گلبهار و تربت حیدریه به ترتیب از بیشترین مشترک حوزه فاضلاب برخوردار هستند.





نظر شما