۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۲:۳۰
تنگه هرمز بسته نیست، این محدودیت فقط برای دشمنان ایران اعمال می‌شود
وزیر امور خارجه:

تنگه هرمز بسته نیست، این محدودیت فقط برای دشمنان ایران اعمال می‌شود

وزیر امور خارجه گفت: تا آنجا که به ما مربوط می‌شود، تنگه هرمز بسته نیست، به‌ویژه برای کشورهای دوست؛ این محدودیت تنها برای دشمنان ما اعمال می‌شود.

به گزارش بازار، سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه در مصاحبه‌ای اعلام کرد: کشتی‌های متعلق به کشورهای دوست و سایر کشورها فقط ملزم هستند عبور خود را با نیروهای نظامی ما هماهنگ کنند تا از هرگونه مانع احتمالی جلوگیری شود و عبوری امن داشته باشند.

عراقچی گفت: در روزهای گذشته نیز کشتی‌های زیادی با کمک نیروهای دریایی ما از این تنگه عبور کرده‌اند و این روند ادامه خواهد داشت. تنها راه‌حل، پایان کامل این جنگ تجاوزکارانه است و پس از آن ما اطمینان خواهیم داد که عبور امن برای تک‌تک کشتی‌ها تضمین شود.

وزیر امور خارجه گفت: هیچ راه‌حل نظامی‌ای وجود ندارد و فکر می‌کنم ایالات متحده باید این واقعیت را درک کند. آن‌ها دست‌کم دو بار ما را آزموده‌اند و اکنون به این نتیجه رسیده‌اند که راه‌حل نظامی وجود ندارد.

عراقچی افزود: مهم‌ترین مشکل، پیام‌های متناقضی است که از سوی آمریکایی‌ها از طریق اظهارنظرها، مصاحبه‌ها و مواضع مختلف دریافت می‌کنیم.

کد خبر: ۴۰۷٬۱۷۸

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha