۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۱:۵۰
زلزله امروز قصرشیرین خسارت مالی و جانی نداشت

زلزله امروز قصرشیرین خسارت مالی و جانی نداشت

فرماندار قصرشیرین گفت: زلزله‌ ۳.۹ ریشتری صبح امروز چهارشنبه که در داخل خاک عراق به وقوع پیوست و در بخش‌هایی از این شهرستان احساس شد، هیچ‌گونه خسارت جانی و مالی نداشت.

به گزارش بازار، محمد شفیعی روز چهارشنبه افزود: به محض وقوع زلزله ۳.۹ ریشتری که در عمق۱۳ کیلومتری و در داخل عراق و در ۱۵ کیلومتری قصرشیرین، ۴۰کیلومتری سرپل ذهاب و ۵۶ کیلومتری ازگله رخ داد، ستاد مدیریت بحران و نیروهای جمعیت هلال احمر به حال آماده باش درآمد.

وی اظهار کرد: گروه های ارزیاب به صورت میدانی به مناطق مختلف شهرستان اعزام و فرمانداری نیز هم‌زمان از طریق دهیاران، بخشداری‌ها آخرین وضعیت مناطق مختلف را مورد بررسی قرار داد.

فرماندار قصرشیرین گفت: بر اساس بررسی‌های انجام‌شده، این زمین‌لرزه هیچ‌گونه خسارتی به منازل مسکونی و زیرساخت های مختلف شهرستان وارد نکرده است.

شفیعی ادامه داد: با توجه به اینکه قصرشیرین یک منطقه زلزله خیزبوده و سابقه وقوع زلزله های متعددی را دارد از این رو ستاد مدیریت بحران این منطقه همیشه در حال آماده باش است تا در صورت لزوم به ارائه خدمات لازم بپردازد.

کد خبر: ۴۰۶٬۹۰۴

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha